بيسكويت مـوز
مواد لازم برای حدود 24 عدد:
تخممرغ .................................................2 عدد
شكر قهوهای ........................................250 گرم
وانیل....................................................یكچهارم قاشق چایخوری
روغن مایع............................................100 میلیلیتر
خامه...................................................90 گرم
آرد ...................................................400 گرم
بیكینگپودر.........................................2 قاشق چایخوری
موز خشك خردكرده ...........................125 گرم
كورن فلكس......................................50 گرم
پودر شكر برای تزئین ........................به میزان لازم
روش تهیه
فر(تاون) را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید. سینی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی تخممرغها و شكر قهوهای را با همزن برقی بزنید. آنگاه وانیل، روغن و خامه را بیفزائید و بخوبی تركیب كنید. سپس مخلوط آرد و بیكینگپودر را اضافه كنید تا خمیری حاصل شود.
خمیر را داخل كیسهی نایلونی بگذارید و به مدت نیم ساعت در یخچال نگه دارید. بعد موز را به خمیر اضافه نمائید. حالا كورن فلكس را در ظرف مناسبی بریزید و هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و در كورن فلكس بغلتانید و با فاصله در سینی بچینید. سینی را در فر(تاون) بگذارید و بیسكویت را به مدت 15-20 دقیقه بپزید تا طلائی رنگ شود. اینك بیسكویتها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و با پودر شكر تزئین نمائید. اكنون بیسكویتها را برای مصرف در ظرف زیبائی بچینید.