بيسكويت قهوه
مواد لازم برای 35 عدد بیسكویت:
كره............................................125 گرم
شكر قهوهای..............................100 گرم
تخممرغ........................................1عدد
قهوهی فوری.................................1 قاشق سوپخوری
آب جوش.....................................1 قاشق سوپخوری
آرد..........................................260 گرم
بیكینگپودر ..............................یكچهارم قاشق چایخوری
گردوی نصف كرده....................100 گرم
پودر قند.................................به مقدار لازم برای تزئین
شكلات سیاه .......................250 گرم برای تزئین
روش تهیه
كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كاملاً لطیف و سبك شود. سپس تخممرغ را بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید تا تخممرغ جذب مواد شود. حالا قهوهی فوری را با آب جوش مخلوط كنید و بعد از سرد شدن، آن را به مایه اضافه كنید. اكنون آرد و بیكینگپودر را با هم مخلوط و الك كنید و به مایه بیفزائید و با قاشق، هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید. خمیر را با وردنه روی سطحی آردپاشی شده، به ضخامت نیم سانتیمتر پهن كنید و با برشگری به قطر 5 سانتیمتر برش دهید. برشهای خمیر را در سینی چربكرده، با فاصله بچینید و روی هر كدام یك نیمه گردو بگذارید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد،به مدت 12 دقیقه بپزید. اینك بیسكویتها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و نیمی از آنها را در شكلات ذوب كرده فرو ببرید و روی كاغذ آلومینیومی قرار دهید تا شكلات ببندد. اكنون نیمهی سادهی بیسكویت را با پودر قند تزئین كنید.