Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 17:33

29
مهر
بيسكويت قهوه

بيسكويت قهوه

طرز تهیه بيسكويت قهوه

بيسكويت قهوه

 

 

مواد لازم برای 35 عدد بیسكویت:

 

كره............................................125 گرم

شكر قهوه‌ای..............................100 گرم

تخم‌مرغ........................................1عدد

قهوه‌ی فوری.................................1 قاشق سوپخوری

آب جوش.....................................1 قاشق سوپخوری

آرد..........................................260 گرم

بیكینگ‌پودر ..............................یك‌چهارم قاشق چایخوری

گردوی نصف كرده....................100 گرم

پودر قند.................................به مقدار لازم برای تزئین

شكلات سیاه .......................250 گرم برای تزئین

 

روش تهیه

 

كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا كاملاً لطیف و سبك شود. سپس تخم‌مرغ را بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید تا تخم‌مرغ جذب مواد شود. حالا قهوه‌ی فوری را با آب جوش مخلوط كنید و بعد از سرد شدن، آن را به مایه اضافه كنید. اكنون آرد و بیكینگ‌پودر را با هم مخلوط و الك كنید و به مایه بیفزائید و با قاشق، هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی به دست آید. خمیر را با وردنه روی سطحی آردپاشی شده، به ضخامت نیم سانتیمتر پهن كنید و با برشگری به قطر 5 سانتیمتر برش دهید. برش‌های خمیر را در سینی چربكرده، با فاصله بچینید و روی هر كدام یك نیمه گردو بگذارید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد،به مدت 12 دقیقه بپزید. اینك بیسكویت‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و نیمی از آن‌ها را در شكلات ذوب كرده فرو ببرید و روی كاغذ آلومینیومی قرار دهید تا شكلات ببندد. اكنون نیمه‌ی ساده‌ی بیسكویت را با پودر قند تزئین كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، بيسكويت قهوه تعداد بازديد: 515 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز