پاند كيك كشمشی
مواد لازم برای 8- 10نفر:
كره....................................200 گرم
پودر شكر............................200 گرم
تخم مرغ ............................4 عدد
وانیل................................یك چهارم قاشق چایخوری
شیر ................................125 میلیلیتر
آرد...................................250 گرم
آرد ذرت............................50 گرم
بیكینگ پودر ....................1 قاشق چایخوری
كشمش.........................100 گرم
روش تهیه
كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا به صورت كرم درآید. آنگاه زردههای تخم مرغ را یكی یكی بیفزائید و به هم زدن ادامه دهید. سپس وانیل و شیر را اضافه كنید. اكنون در ظرف دیگری سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. بعد سفیدهها را به مایهی قبلی بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید. حالا آرد، آرد ذرت و بیكینگ پودر را -كه با هم مخلوط و الك كردهاید- همراه با كشمش به مایه بیفزائید. اینك مایه را در یك قالب 2 لیتری كه قبلاً آن را چرب و آردپاشی كردهاید- بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. بعد از 5 دقیقه كیك را از قالب خارج كنید و روی پنجرهی سیمی قرار دهید تا خنك شود. اكنون میتوانید روی آن قدری پودر شكر بپاشید. برای جلوگیری از خشك شدن كیك، آن را در ظرف دردار نگهداری كنید.
یادآوری: چنانچه بخواهید كیك را مطابق با شكل تزئین كنید. روی كیك را با مارمالاد زردآلو بپوشانید و لایهای از خمیر شكلاتی سفید روی كیك پهن كنید. اضافیهای اطراف خمیر را ببرید و با شكلات شیری ذوب كرده طرح اسلیمی مورد نظرتان را روی كیك بكشید.