دسر پنير شكلاتی
مواد لازم برای 4-6 نفر:
پنیر خامهای................................225 گرم
شكر.........................................2 قاشق سوپخوری
پوست پرتقال رنده كرده...............2 قاشق سوپخوری
آب پرتقال...............................125 میلیلیتر
پودر ژلاتین ...........................یك و یكدوم قاشق سوپخوری
خامه..................................یك قاشق سوپخوری
شكلات سفید ذوبكرده............75 گرم
میوههای خشك....................150 گرم
روش تهیه
در ظرف مناسبی، پنیر و شكر را با هم مخلوط كنید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. آنگاه پوست پرتقال را بیفزائید. در كاسهی كوچكی، پودر ژلاتین را روی آب پرتقال بپاشید و ژلاتین را به روش بن ماری حل كنید. پس از آن كه كمی خنك شد، آن را به مخلوط پنیر اضافه نمائید. سپس خامه و شكلات را نیز بیفزائید و در آخر، میوههای خشك خرد كرده را اضافه كنید. حالا مایه را در قالبی به گنجایش نیم لیتر بریزید و به مدت 4 – 5 ساعت در یخچال نگه دارید تا دسر ببندد. اكنون دسر را روی ظرف مناسبی برگردانید و با شكلات و میوههای خشك آن را تزئین نمائید.
* میوههای خشك، شامل زردآلو، برگهی هلو، كشمش، انجیر و آلوست.