كيك لمينگتون
مواد لازم برای 10- 12 نفر:
كرهی نرم ...................................................................170 گرم
شكر..........................................................................170 گرم
تخممرغ.....................................................................4 عدد
وانیل........................................................................یك چهارم قاشق چایخوری
آرد ..........................................................................225 گرم
بیكینگ پودر .............................................................2 قاشق چایخوری
شیر.......................................................................75 میلیلیتر
پودر نارگیل..............................................................50 گرم
خامهی فرم گرفته برای تزئین...................................300 گرم
خامهی فرم گرفته برای وسط كیك............................200 گرم
كرم شكلاتی......................................................به میزان لازم
مواد لازم برای تهیهی كرم شكلاتی:
شكلات......................................................115 گرم
كره ..........................................................115 گرم
تخممرغ .......................................................2 عدد
شكر ..........................................................2 قاشق سوپخوری
خامهی فرم گرفته......................................225 گرم
پودر كاكائو .................................................25 گرم
پودر ژلاتین .................................................1 قاشق سوپخوری
آب...........................................................3 قاشق سوپخوری
روش تهیه
در كاسهی، مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و روشن شوند. آنگاه تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و پس از افزودن هر تخممرغ، یك دقیقه آن را بزنید. سپس وانیل را اضافه كنید. بعد آرد و بیكینگ پودر را با هم الك كنید و همراه با شیر، در چند مرحله به مایهی كیك بیفزائید و به كمك لیسك مخلوط كنید. مایه را در قالب لوف به گنجایش 2 لیتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.
بعد از پختن، كیك را از قالب جدا كنید و روی توری قرار دهید تا خنك شود. حالا كیك را از ارتفاع به سه قسمت كنید و روی هر برش را با كرم شكلاتی و خامه بپوشانید. برشهای كیك را روی هم قرار دهید و در پایان كیك را با خامه و پودر نارگیل تزئین كنید.
یادآوری 1: قالب لوف را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید.
یادآوری 2: پس از مالیدن كرم شكلاتی روی برشهای كیك، آن را در یخچال قرار دهید. بعد خامه را روی آن بمالید.
روش تهیهی كرم شكلاتی:
در ظرف مناسبی شكلات، كره و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا شكلات و كره ذوب شوند. در كاسهی دیگری، تخممرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا مایه، سبك و روشن شود سپس آن را با مخلوط شكلات، كره و كاكائو تركیب كنید و كمی هم بزنید. اكنون پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود. حالا آن را به مایهی شكلاتی بیفزائید و پس از خنك شدن، با خامهی فرم گرفته مخلوط كنید.