Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:38

28
مهر
كيك لمينگتون

كيك لمينگتون

طرز تهیه كيك لمينگتون

كيك لمينگتون

 

 

مواد لازم برای 10- 12 نفر:

 

كره‌ی نرم ...................................................................170 گرم

شكر..........................................................................170 گرم

تخم‌مرغ.....................................................................4 عدد

وانیل........................................................................یك چهارم قاشق چایخوری

آرد ..........................................................................225 گرم

بیكینگ پودر .............................................................2 قاشق چایخوری

شیر.......................................................................75 میلی‌لیتر

پودر نارگیل..............................................................50 گرم

خامه‌ی فرم گرفته برای تزئین...................................300 گرم

خامه‌ی فرم گرفته برای وسط كیك............................200 گرم

كرم شكلاتی......................................................به میزان لازم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم شكلاتی:

شكلات......................................................115 گرم

كره ..........................................................115 گرم

تخم‌مرغ .......................................................2 عدد

شكر ..........................................................2 قاشق سوپخوری

خامه‌ی فرم گرفته......................................225 گرم

پودر كاكائو .................................................25 گرم

پودر ژلاتین .................................................1 قاشق سوپخوری

آب...........................................................3 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

در كاسه‌ی، مناسبی كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك و روشن شوند. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی یكی بیفزائید و پس از افزودن هر تخم‌مرغ، یك دقیقه آن را بزنید. سپس وانیل را اضافه كنید. بعد آرد و بیكینگ پودر را با هم الك كنید و همراه با شیر، در چند مرحله به مایه‌ی كیك بیفزائید و به كمك لیسك مخلوط كنید. مایه را در قالب لوف به گنجایش 2 لیتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت 30 تا 40 دقیقه بپزید.

بعد از پختن، كیك را از قالب جدا كنید و روی توری قرار دهید تا خنك شود. حالا كیك را از ارتفاع به سه قسمت كنید و روی هر برش را با كرم شكلاتی و خامه بپوشانید. برش‌‌های كیك را روی هم قرار دهید و در پایان كیك را با خامه و پودر نارگیل تزئین كنید.

یادآوری 1: قالب لوف را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید.

یادآوری 2: پس از مالیدن كرم شكلاتی روی برش‌‌های كیك، آن را در یخچال قرار دهید. بعد خامه را روی آن بمالید.   

روش تهیه‌ی كرم شكلاتی:

در ظرف مناسبی شكلات، كره و پودر كاكائو را با هم مخلوط كنید و روی حرارت بسیار ملایم قرار دهید تا شكلات و كره ذوب شوند. در كاسه‌ی دیگری، تخم‌مرغ و شكر را با همزن برقی بزنید تا مایه، سبك و روشن شود سپس آن را با مخلوط شكلات، كره و كاكائو تركیب كنید و كمی هم بزنید. اكنون پودر ژلاتین را روی آب بپاشید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا ژلاتین حل شود. حالا آن را به مایه‌ی شكلاتی بیفزائید و پس از خنك شدن، با خامه‌ی فرم گرفته مخلوط كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك لمينگتون تعداد بازديد: 612 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز