پفكهای نارگيل و گيلاس
مواد لازم برای 20 عدد:
سفیدهی تخم مرغ......................................2 عدد
پودر شكر..............................................115 گرم
پودر بادام..............................................115 گرم
پودر نارگیل............................................115 گرم
اسانس (عطر مایهی) بادام ...................2 تا 3 قطره
مربای گیلاس بدون شربت.......................75 گرم
روش تهیه
فر (تاون) را با دمای 150 درجهی سانتیگراد یا 300 درجهی فارنهایت، گرم كنید. سینی مناسبی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه پودر شكر، پودر بادام، پودر نارگیل و اسانس بادام را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس مربای گیلاس را بیفزائید. حالا هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از مایه بردارید، در سینی بگذارید و به مدت 25 دقیقه آن را بپزید. اینك پفكها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و در ظرف زیبائی بچینید.