Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 01:51

27
مهر
پفك‌های نارگيل و گيلاس

پفك‌های نارگيل و گيلاس

طرز تهیه پفك‌های نارگيل و گيلاس

پفك‌های نارگيل و گيلاس

 

 

مواد لازم برای 20 عدد:

 

 

سفیده‌‌ی تخم مرغ......................................2 عدد

پودر شكر..............................................115 گرم

پودر بادام..............................................115 گرم

پودر نارگیل............................................115 گرم

اسانس (عطر مایه‌ی) بادام ...................2 تا 3 قطره

مربای گیلاس بدون شربت.......................75 گرم

 

روش تهیه

 

فر (تاون) را با دمای 150 درجه‌ی سانتیگراد یا 300 درجه‌ی فارنهایت، گرم كنید. سینی مناسبی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آن‌گاه پودر شكر، پودر بادام، پودر نارگیل و اسانس بادام را بیفزائید و مخلوط نمائید. سپس مربای گیلاس را بیفزائید. حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از مایه بردارید، در سینی بگذارید و به مدت 25 دقیقه آن را بپزید. اینك پفك‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و در ظرف زیبائی بچینید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، پفك‌های نارگيل و گيلاس تعداد بازديد: 562 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز