كيك شكلاتی با موز
مواد لازم برای 8 تا 10 نفر:
كره ........................................125 گرم
شكر........................................185 گرم
تخممرغ .....................................2 عدد
آرد ..........................................155 گرم
بیكینگ پودر ...............................1 قاشق چایخوری
شیر .........................................2 قاشق سوپخوری
موز پوره كرده .............................180 گرم
گردوی خردكرده ..........................25 گرم
شكلات چیپسی..........................90 گرم
گردوی خردكرده برای تزئین............40 گرم
مواد لازم برای تهیهی كرم:
پنیر خامهای........................................125 گرم
پودر شكر ...........................................30 گرم
وانیل................................................یك چهارم قاشق چایخوری
خامه ................................................2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
كره و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا شكر حل شود. آنگاه تخممرغها را بتدریج بیفزائید. حالا آرد و بیكینگ پودر الك شده و شیر را اضافه و مخلوط نمائید. سپس موز، گردو و شكلات چیپسی را اضافه كنید حالا مایه را در قالبی میان تهی به گنجایش تقریبی یك و نیم لیتر بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت 40 تا 45 دقیقه قرار دهید تا بپزد و طلائی رنگ شود. اكنون كیك را از فر خارج كنید. پس از گذشت 10 دقیقه، آن را از قالب در آورید و روی پنجرهی سیمی قرار دهید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اكنون كیك را در ظرف مناسب و زیبائی بگذارید و با كرم و گردوی خردكرده تزئین نمائید.
روش تهیهی كرم:
پنیر خامهای را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. آنگاه بتدریج پودر شكر را بیفزائید. سپس وانیل و خامه را اضافه كنید.