كيك فندق
مواد لازم برای 8- 10 نفر:
كره ...................................................140 گرم
شكرقهوهای .......................................120 گرم
وانیل ............................................یك چهارم قاشق چایخوری
تخم مرغ ................................................4 عدد
آرد.....................................................100 گرم
بیكینگ پودر ........................................یك دوم قاشق چایخوری
نمك ......................................................1 پینچ
فندق برشته و آسیاب كرده....................120 گرم
شكلات سیاه خرد كرده.........................200 گرم
خامهی فرم گرفته با طعم قهوه ...............200 گرم
مواد لازم برای تهیهی كرم گاناش:
شكلات شیری....................100 گرم
خامهی ساده ....................50 گرم
روش تهیه
در كاسهی مناسبی كره، شكر قهوهای و وانیل را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. بعد زردههای تخم مرغ را بیفزائید و دوباره با همزن برقی بزنید. آنگاه در كاسهی دیگری، سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. حالا به آرامی آن را به مخلوط قبلی اضافه نمائید. سپس آرد، بیكینگ پودر و نمك را با هم مخلوط سازید و الك كنید و همراه با فندق و شكلات، به مایه بیفزائید. اكنون مایه را در قالب چرب كردهای به قطر 23 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید- بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. پس از خنك شدن كیك، رو و اطراف آن را با خامهی فرم گرفته بپوشانید و با كرم گاناش روی كیك را به دلخواه خود تزئین نمائید.
روش تهیهی كرم گاناش:
شكلات و خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق قرار دهید تا با هم مخلوط شوند و كرم صاف و یكنواختی به دست آید. آنگاه پس از خنك شدن، به مصرف برسانید.