كيك تر با تزئين خامه و گل رُز
مواد لازم برای 10- 12 نفر:
تخممرغ..............................................5 عدد
شكر ریز..........................................100 گرم
پوست پرتقال رنده كرده....................یك قاشق چایخوری
آب پرتقال ....................................دو قاشق سوپخوری
آرد ..............................................120 گرم
بیكینگ پودر..................................یك چهارم قاشق چایخوری
كرهی ذوب كرده ............................50 گرم
خامهی فرم گرفته...........................به میزان لازم
شكلات چیپسی............................70 گرم
گلهای رُز مینیاتوری.....................به میزان لازم
روش تهیه
سفیدههای تخممرغ را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. آنگاه شكر را كمكم بیفزائید و همچنان زدن سفیدههای تخممرغ را ادامه دهید. سپس زردههای تخممرغ را یكییكی درون سفیدهی فرم گرفته بریزید. پس از آن پوست پرتقال و آب پرتقال را بیفزائید. حالا آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الك كنید و آن را به مایهی قبلی اضافه نمائید و همهی مواد را به كمك لیسك، به آرامی مخلوط سازید و كرهی ذوب كرده و سرد شده را نیز به مایه بیفزائید. اكنون مایهی كیك را درون قالب چربكردهای به قطر 23 سانتیمتر- كه كف آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید- بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 45 دقیقه بپزید. بعد كیك را روی پنجرهی سیمی خنك كنید. حالا آن را از ارتفاع به سه قسمت مساوی ببرید و بین لایههای آن خامهی فرم گرفته بمالید و شكلات چیپسی بپاشید. همچنین، رو و اطراف كیك را با خامه بپوشانید و با گلهای زیبای رُز تزئین نمائید.