شيرينی فندقی شكرپاره
مواد لازم برای 20 عدد:
كره...................................150 گرم
پودر شكر..........................130گرم
تخممرغ ..............................2 عدد
آرد سمولینا .....................125 گرم
آرد ساده.........................110 گرم
وانیل .............................یكهشتم قاشق چایخوری
بیكینیگپودر ......................1 قاشق چایخوری
پودر فندق ................... 250 گرم
مواد لازم برای تهیهی شربت:
شكر .....................250 گرم
آب..........................150 میلیلیتر
آبلیمو .....................1 قاشق چایخوری
روش تهیه
كره و پودر شكر را درون كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید. سپس تخممرغها را دانهدانه اضافه كنید. آرد سمولینا، آرد ساده، وانیل و بیكینگپودر را با هم مخلوط سازید. آنگاه تمام مواد خشك را به مایه بیفزائید. حالا با افزودن پودر فندق به مایه، خمیر درست كنید. اكنون هر بار از خمیر به اندازهی یك گردو بردارید، در كف دست صاف كنید و به شكل دایرهای به قطر 3 سانتیمتر درآورید. بعد در سینیای كه كف آن كاغذ روغنی انداختهاید، قرار دهید و با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 دقیقه بپزید. اینك شیرینی را از فر (تاون) خارج كنید و روی آن شربت بریزید.
روش تهیهی شربت:
شكر و آب را بجوشانید و پس از آنكه شكر حل شد و كمی غلیظ گردید، آبلیمو را بیفزائید.
یادآوری: روی هر شیرینی، یك فندق بگذارید.