كيك كشمشی فنجانی
مواد لازم برای 12 عدد:
كره .........................................180 گرم
شكر قهوهای.............................180 گرم
تخممرغ ......................................3 عدد
پوست پرتقال رندهكرده ..............یك قاشق چایخوری
آرد..........................................180 گرم
بیكینگ پودر............................. یك قاشق چایخوری
آب پرتقال.................................سه قاشق سوپخوری
كشمش طلائی .......................75 گرم
روش تهیه
كره و شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و همزدن را ادامه دهید. سپس پوست پرتقال را افزوده و مخلوط كنید. اكنون آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الك كنید و همراه با آب پرتقال به مایه بیفزائید. حالا كشمش را- كه از قبل شسته و كمی خیساندهاید- درون مایه بریزید و مایهی فراهمشده را بین 12 قالب كوچك و یا قالب 12 تائی مافن تقسیم كنید. بعد قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 30 دقیقه كیكها را بپزید. سپس آنها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید. اكنون هر یك از كیكهای فنجانی را به دلخواه خود تزئین نمائید و از مهمانانتان پذیرائی كنید.
یادآوری: كیكهائی كه در تصویر مشاهده میكنید، با ستارههای ساخته شده از خمیر فوندانت، آیسینگ، مارمالاد زردآلو و مرواریدهای خوراكی، تزئین شدهاند.