Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:15

22
مهر
كيك ويكتوريا

كيك ويكتوريا

طرز تهیه كيك ويكتوريا

كيك ويكتوريا

 

 

مواد لازم برای 12 عدد:

 

 

كره ..............................................180 گرم

شكر ............................................150 گرم

تخم‌مرغ ...........................................3 عدد

آرد...............................................180 گرم

بیكینگ پودر..................................یك قاشق چایخوری

وانیل..........................................یك چهارم قاشق چایخوری

مارمالاد دلخواه.............................به میزان لازم

 

مواد لازم آیسینگ:

سفیده‌ی تخم‌مرغ .....................یك عدد

پودر شكر نرم  ..........................75 گرم

رنگ سبز خوراكی.....................به میزان لازم

وانیل....................................یك چهارم قاشق چایخوری

 

 

 

روش تهیه

 

كره و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را یكی‌ یكی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، بیكینگ پودر و وانیل را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن مایه را هم بزنید. اكنون مایه را درون كیسه‌ی مخصوص شیرینی‌پزی دارای ماسوره‌ی ساده بریزید و درون قالب‌های كوچك را -كه با كپسول كاغذی پوشانده‌اید- از مایه پر كنید، به گونه‌ای كه یك سوم از سر قالب‌ها خالی باشد. حالا مارمالاد را در كیسه‌ی دیگری بریزید و قدری از آن را در مركز مایه‌ی كیك تزریق كنید. بعد قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه كیك‌ها را بپزید و پس از خنك شدن، روی هر یك از آن‌ها را با آیسینگ بپوشانید و به دلخواه خود تزئین كنید.

یادآوری:

مارمالاد، به سبب سنگین بودن، در مركز كیك قرار خواهد گرفت.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك ويكتوريا تعداد بازديد: 769 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز