كيك ويكتوريا
مواد لازم برای 12 عدد:
كره ..............................................180 گرم
شكر ............................................150 گرم
تخممرغ ...........................................3 عدد
آرد...............................................180 گرم
بیكینگ پودر..................................یك قاشق چایخوری
وانیل..........................................یك چهارم قاشق چایخوری
مارمالاد دلخواه.............................به میزان لازم
مواد لازم آیسینگ:
سفیدهی تخممرغ .....................یك عدد
پودر شكر نرم ..........................75 گرم
رنگ سبز خوراكی.....................به میزان لازم
وانیل....................................یك چهارم قاشق چایخوری
روش تهیه
كره و شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را یكی یكی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس آرد، بیكینگ پودر و وانیل را بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن مایه را هم بزنید. اكنون مایه را درون كیسهی مخصوص شیرینیپزی دارای ماسورهی ساده بریزید و درون قالبهای كوچك را -كه با كپسول كاغذی پوشاندهاید- از مایه پر كنید، به گونهای كه یك سوم از سر قالبها خالی باشد. حالا مارمالاد را در كیسهی دیگری بریزید و قدری از آن را در مركز مایهی كیك تزریق كنید. بعد قالب را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه كیكها را بپزید و پس از خنك شدن، روی هر یك از آنها را با آیسینگ بپوشانید و به دلخواه خود تزئین كنید.
یادآوری:
مارمالاد، به سبب سنگین بودن، در مركز كیك قرار خواهد گرفت.