كيك كاپوچينو
مواد لازم برای 10 نفر:
تخممرغ........................................5 عدد
پودر شكر ..................................120 گرم
وانیلین.......................................یك چهارم قاشق چایخوری
پودر كاكائو..................................45 گرم
مواد لازم برای تهیهی كرم پنیر:
پنیر خامهای بینمك ..................................225 گرم
پودر شكر...................................................45 گرم
دارچین....................................................یك چهارم قاشق چایخوری
خامهی فرم گرفته ....................................150 گرم
شكلات سیاه رنده كرده..............................30 گرم
مواد لازم رویه:
خامهی فرم گرفته ..................................300 گرم
قهوهی فوری آسیاب كرده ...........................2 قاشق سوپخوری
روش تهیه
زردههای تخممرغ را در كاسهی مناسبی بریزید و نیمی از پودر شكر و وانیلین را به آن بیفزائید آنگاه با همزن برقی بزنید تا مایه، غلیظ شود. سفیدههای تخممرغ را در كاسهی دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. حالا به تدریج باقیماندهی پودر شكر را به آن بیفزائید. اكنون زرده و سفیدهی زده شده را، به آرامی با یكدیگر مخلوط كنید و پودر كاكائوی الك كرده را نیز به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مایه را در سینی 25×35 سانتیمتری- كه آن را با كاغذ روغنی پوشاندهاید- بریزید و در همه جای قالب، به یك اندازه صاف كنید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. پس از خنك شدن، كیك را از درازا سه قسمت كنید و بین هر یك از لایههای آن، كرم پنیر بمالید. حالا لایههای كیك را روی هم قرار دهید و كمی بفشارید تا هنگام برش، لایههای كیك از هم جدا نشوند. اكنون رو و اطراف كیك را با مواد رویه بپوشانید و به كمك ماسورهی كنگرهدار، با خامه، روی كیك نوارهای ضربدری شكل بكشید و با دراژههای قهوه، تزئین كنید.
روش تهیهی كرم پنیر:
پنیر خامهای و پودر شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس دارچین، خامه و شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید.
روش تهیه مواد رویه:
خامهی فرم گرفته را با قهوهی فوری مخلوط كنید.