Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:12

22
مهر
كيك كاپوچينو

كيك كاپوچينو

طرز تهیه كيك كاپوچينو

كيك كاپوچينو

 

 

مواد لازم برای 10 نفر:

 

تخم‌مرغ........................................5 عدد

پودر شكر ..................................120 گرم

وانیلین.......................................یك چهارم قاشق چایخوری

پودر كاكائو..................................45 گرم

 

مواد لازم برای تهیه‌ی كرم پنیر:

پنیر خامه‌ای بی‌نمك ..................................225 گرم

پودر شكر...................................................45 گرم

دارچین....................................................یك چهارم قاشق چایخوری

خامه‌ی فرم گرفته ....................................150 گرم

شكلات سیاه رنده كرده..............................30 گرم

 

مواد لازم رویه:

خامه‌ی فرم گرفته ..................................300 گرم

قهوه‌ی فوری آسیاب كرده ...........................2 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 

زرده‌های تخم‌مرغ را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و نیمی از پودر شكر و وانیلین را به آن بیفزائید آن‌گاه با همزن برقی بزنید تا مایه، غلیظ شود. سفیده‌های تخم‌مرغ را در كاسه‌ی دیگری بریزید و با همزن برقی بزنید تا فرم بگیرد. حالا به تدریج باقیمانده‌ی پودر شكر را به آن بیفزائید. اكنون زرده و سفیده‌ی زده شده را، به آرامی با یكدیگر مخلوط كنید و پودر كاكائوی الك كرده را نیز به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مایه را در سینی 25×35 سانتیمتری-  كه آن را با كاغذ روغنی پوشانده‌اید- بریزید و در همه جای قالب، به یك اندازه صاف كنید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. پس از خنك شدن، كیك را از درازا سه قسمت كنید و بین هر یك از لایه‌های آن، كرم پنیر بمالید. حالا لایه‌های كیك را روی هم قرار دهید و كمی بفشارید تا هنگام برش، لایه‌های كیك از هم جدا نشوند. اكنون رو و اطراف كیك را با مواد رویه بپوشانید و به كمك ماسوره‌ی كنگره‌دار، با خامه، روی كیك نوارهای ضربدری شكل بكشید و با دراژه‌های قهوه، تزئین كنید.

روش تهیه‌ی كرم پنیر:

پنیر خامه‌ای و پودر شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس دارچین، خامه و شكلات را بیفزائید و مخلوط كنید.

روش تهیه مواد رویه:

خامه‌ی فرم گرفته را با قهوه‌ی فوری مخلوط كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك كاپوچينو تعداد بازديد: 907 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز