Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 22:51

22
مهر
لوز بادام

لوز بادام

طرز تهیه لوز بادام

لوز بادام

 

 

مواد لازم:

 

شكر ........................................500 گرم

آب ...........................................250 میلی‌لیتر

زعفران حل‌كرده ...........................1 قاشق چایخوری

پودر بادام................................400 گرم

پودر پسته برای تزئین .................به میزان لازم

 

  

روش تهیه

 

شكر و آب را با هم مخلوط كنید و روی حرارت ملایم قرار دهید. تا شكر حل شود و مایه بجوشد و قوام بیاید. سپس آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید كمی خنك شود. حالا شربت را آنقدر هم بزنید تا سفید رنگ شود. آن‌گاه زعفران و پودر بادام را بیفزائید و خوب مخلوط سازید تا مواد به شكل خمیر درآید. اكنون خمیر به دست آمده را داخل جعبه‌ی باقلوای چربكرده بریزید و روی آن را با پودر پسته تزئین كنید. بعد از چند ساعت، لوز را ببرید و در ظرف دردار نگهداری كنید.

یادآوری 1: چنانچه خمیر، شل یا چسبنده بود، كمی پودر بادام به آن بیفزائید تا چسبندگی خود را از دست بدهد.

یادآوری 2: برای تهیه‌ی لوز نارگیل یا پسته، به جای پودر بادام، از پودر نارگیل یا پسته استفاده كنید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، لوز بادام تعداد بازديد: 742 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز