Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 07:02

22
مهر
شيرينی پفك گردوئی

شيرينی پفك گردوئی

طرز تهیه شيرينی پفك گردوئی

شيرينی پفك گردوئی

 

 

مواد لازم:

 

زرده‌ی تخم‌مرغ .........................6 عدد

پودر قند..................................150 گرم

وانیل......................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

مغز گردوی خردكرده...................300 گرم

خلال پسته .............................به میزان لازم

 

روش تهیه

فر(تاون) را با دمای 150 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، زرده‌ی تخم‌مرغ، پودرقند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ شود و مایه، غلیظ و كشدار گردد. حالا گردو را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس هر بار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از مخلوط بردارید و با فاصله در سینی بچینید و روی هر كدام قدری خلال پسته بپاشید. اكنون سینی را در فر بگذارید و پفك‌های گردوئی را به مدت 10-15 دقیقه، یا تا زمانی كه زیرشیرینی‌ها طلائی رنگ شود، بپزید. پفك‌های گردوئی را پس از خنك شدن، از كاغذ جدا كنید و در ظرف مناسبی بچینید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی پفك گردوئی تعداد بازديد: 554 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز