شيرينی پفك گردوئی
مواد لازم:
زردهی تخممرغ .........................6 عدد
پودر قند..................................150 گرم
وانیل......................................یكچهارم قاشق چایخوری
مغز گردوی خردكرده...................300 گرم
خلال پسته .............................به میزان لازم
روش تهیه
فر(تاون) را با دمای 150 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. در ظرف مناسبی، زردهی تخممرغ، پودرقند و وانیل را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ شود و مایه، غلیظ و كشدار گردد. حالا گردو را بیفزائید و مخلوط كنید. سپس هر بار به اندازهی یك قاشق چایخوری از مخلوط بردارید و با فاصله در سینی بچینید و روی هر كدام قدری خلال پسته بپاشید. اكنون سینی را در فر بگذارید و پفكهای گردوئی را به مدت 10-15 دقیقه، یا تا زمانی كه زیرشیرینیها طلائی رنگ شود، بپزید. پفكهای گردوئی را پس از خنك شدن، از كاغذ جدا كنید و در ظرف مناسبی بچینید.