Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 00:40

2
اسفند
شيـريـنی نارگيلی

شيـريـنی نارگيلی

پودر نارگيل، شكر، روغن مايع و سفيده‌های تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بريزيد و با هم مخلوط كنيد. آن‌گاه روی حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا شكر حل گردد و مايه گرم شود. سپس آن را از روی حرارت برداريد.

ليلا آيانی صفت

 

مواد لازم
 

پودر نارگيل                200 گرم

شكر                       250 گرم

روغن مايع                 40 ميلی ليتر

سفيده‌ی تخم‌مرغ        6 عدد

آبليموی تازه               1 قاشق چايخوری

آرد برنج                    50 گرم

پودر شكر                 50 گرم

پودر پسته                به ميزان لازم

 

روش تهيه

پودر نارگيل، شكر، روغن مايع و سفيده‌های تخم‌مرغ را در ظرف مناسبی بريزيد و با هم مخلوط كنيد. آن‌گاه روی حرارت ملايم قرار دهيد و مرتب هم بزنيد تا شكر حل گردد و مايه گرم شود. سپس آن را از روی حرارت برداريد.

حالا آبليمو، آرد برنج و پودر شكر را بيفزائيد و مخلوط نمائيد. بعد صبر كنيد تا مايه در دمای محيط كاملاً خنك شود. اكنون سينی مخصوص شيرينی پزی را، با كاغذ روغنی بپوشانيد و مايه را در كيسه‌ی دارای ماسوره‌ی ساده بريزيد.

اينك هر بار با فشردن كيسه، مقداری از مايه را با فاصله روی كاغذ بريزيد و روی هر كدام قدری  پودر پسته بپاشيد.

حالا سيني را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتيگراد، به مدت تقريبی 15 دقيقه قرار دهيد تا شيرينی بپزد. همين كه شيرينی ها طلائی رنگ شد و روی آنها ترك‌هائی به وجود آمد، سينی را از فر بيرون بياوريد و صبر كنيد تا شيرينی خنك شود. حالا آن‌ها را برای مصرف در ظرف دردار نگهداری كنيد.

 

برچسب ها: شیرینی، طرز تهیه شیرینی نارگیلی، شيـريـنی نارگيلی‬‎، روش تهیه شیرینی نارگیلی، دستور پخت شیرینی، دستور پخت شیرینی نارگیلی تعداد بازديد: 793 تعداد نظرات: 0

ارسال نظر

فیلم روز
تصویر روز