Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 10 فروردین 1403 - 14:45

22
مهر
شيرينی عسـلی كنجدی

شيرينی عسـلی كنجدی

طرز تهیه شيرينی عسـلی كنجدی

شيرينی عسـلی كنجدی

 

 

مواد لازم:

 

 

كره یا مارگارین......................125 گرم

پودر شكر ...........................250 گرم

عسل.................................100 میلی لیتر

خامه‌ی ساده ......................100 گرم

سفیده‌ی تخم‌مرغ ....................1 عدد

كنجد................................300 گرم

 

روش تهیه

 

فر (تاون) را با دمای 220 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر (تاون) را چرب نمائید. آن‌گاه كره و پودر شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با هم مخلوط سازید. بعد عسل، خامه و سفیده‌ی تخم‌مرغ را بیفزائید و هم بزنید تا مواد، با یكدیگر مخلوط شوند. سپس كنجد را افزوده و مخلوط نمائید. حالا هر بار یك قاشق چایخوری از مایه بردارید و با فاصله از یكدیگر، در سینی قرار دهید و به مدت 7- 8 دقیقه یا تا زمانی كه شیرینی‌ها طلائی رنگ شوند، در فر (تاون) بپزید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی عسـلی كنجدی تعداد بازديد: 483 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز