شيرينی عسـلی كنجدی
مواد لازم:
كره یا مارگارین......................125 گرم
پودر شكر ...........................250 گرم
عسل.................................100 میلی لیتر
خامهی ساده ......................100 گرم
سفیدهی تخممرغ ....................1 عدد
كنجد................................300 گرم
روش تهیه
فر (تاون) را با دمای 220 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی فر (تاون) را چرب نمائید. آنگاه كره و پودر شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با هم مخلوط سازید. بعد عسل، خامه و سفیدهی تخممرغ را بیفزائید و هم بزنید تا مواد، با یكدیگر مخلوط شوند. سپس كنجد را افزوده و مخلوط نمائید. حالا هر بار یك قاشق چایخوری از مایه بردارید و با فاصله از یكدیگر، در سینی قرار دهید و به مدت 7- 8 دقیقه یا تا زمانی كه شیرینیها طلائی رنگ شوند، در فر (تاون) بپزید.