بادام سوخته
مواد لازم:
شكر..............................150 گرم
بادام خام .......................100 گرم
گردو .............................100 گرم
بادام هندی خام..............100 گرم
روش تهیه
ابتدا تابهی مناسبی روی اجاق بگذارید، حدود نیمی از شكر را در آن بریزید و كارامل كنید. همینكه شكر كارامل شد، باقیماندهی شكر را به آن بیفزائید و با حركت دادن ظرف روی حرارت، شكر را كارامل كنید. اكنون بادام، گردو یا بادام هندی را، كمكم داخل كارامل بریزید و آن را با چنگال مخلوط كنید تا مغزها به كارامل آغشته شوند مغزهائی كه به هم میچسبند، بعد از مخلوط شدن از هم جدا میشوند، حالا بادام سوخته را در سینی چربكرده بریزید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. آنگاه از سینی جدا كنید و در ظرف دلخواه بریزید.