Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 22:01

22
مهر
كيك آلبالو

كيك آلبالو

طرز تهیه كيك آلبالو

كيك آلبالو

 

 

مواد لازم برای 8- 10 نفر:

 

 

كره‌ی نرم شده در دمای محیط ...........................90 گرم

شكر ریز.........................................................120 گرم

تخم‌مرغ............................................................2 عدد

وانیل...............................................................یك چهارم قاشق چایخوری

آرد...............................................................210 گرم

بیكینگ پودر .....................................................یك دوم قاشق چایخوری

شیر...............................................................80 میلی‌لیتر (یك سوم پیمانه)

مربای آلبالوی بدون شربت................................200 گرم

 

مواد لازم رویه (آیسینگ):

پودر شكر.........................................................125 گرم

كره .................................................................20 گرم

آبلیمو  ..........................................................یك قاشق سوپخوری

رنگ صورتی خوراكی.........................................به میزان لازم

 

روش تهیه

 

قالبی میان تهی به قطر 20 سانتیمتر را چرب كنید و آرد بپاشید. بعد قالب را تكان دهید و آرد اضافی آن را بگیرید. حالا كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را بتدریج بیفزائید و مخلوط كنید. وانیل را نیز به مایه بیفزائید. اینك آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الك كنید و همراه با شیر درون مایه بریزید. اكنون آلبالو را بیفزائید و مایه را درون قالب بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 35 دقیقه، یا تا زمانی كه كیك طلائی رنگ شود، بپزید. بعد كیك را روی پنجره‌ی سیمی برگردانید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اینك كیك را در ظرف مناسبی بگذارید و آن را با مواد رویه، تزئین نمائید.

روش تهیه‌ی آیسینگ:

پودر شكر و كره را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و آن را روی بخار آب‌جوش قرار دهید و  پیوسته هم بزنید تا كره حل شود. آنگاه آبلیمو را بیفزائید و كاسه را از روی حرارت بردارید. سپس رنگ را به آیسینگ اضافه و مخلوط كنید. حالا آیسینگ آماده برای مصرف است.

یادآوری: می‌توانید به جای مربای آلبالو از گلسه چری به همان میزان استفاده كنید.

 

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك آلبالو تعداد بازديد: 790 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز