كيك آلبالو
مواد لازم برای 8- 10 نفر:
كرهی نرم شده در دمای محیط ...........................90 گرم
شكر ریز.........................................................120 گرم
تخممرغ............................................................2 عدد
وانیل...............................................................یك چهارم قاشق چایخوری
آرد...............................................................210 گرم
بیكینگ پودر .....................................................یك دوم قاشق چایخوری
شیر...............................................................80 میلیلیتر (یك سوم پیمانه)
مربای آلبالوی بدون شربت................................200 گرم
مواد لازم رویه (آیسینگ):
پودر شكر.........................................................125 گرم
كره .................................................................20 گرم
آبلیمو ..........................................................یك قاشق سوپخوری
رنگ صورتی خوراكی.........................................به میزان لازم
روش تهیه
قالبی میان تهی به قطر 20 سانتیمتر را چرب كنید و آرد بپاشید. بعد قالب را تكان دهید و آرد اضافی آن را بگیرید. حالا كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه تخممرغها را بتدریج بیفزائید و مخلوط كنید. وانیل را نیز به مایه بیفزائید. اینك آرد و بیكینگ پودر را با هم مخلوط و الك كنید و همراه با شیر درون مایه بریزید. اكنون آلبالو را بیفزائید و مایه را درون قالب بریزید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 35 دقیقه، یا تا زمانی كه كیك طلائی رنگ شود، بپزید. بعد كیك را روی پنجرهی سیمی برگردانید و صبر كنید تا كاملاً خنك شود. اینك كیك را در ظرف مناسبی بگذارید و آن را با مواد رویه، تزئین نمائید.
روش تهیهی آیسینگ:
پودر شكر و كره را در كاسهی مناسبی بریزید و آن را روی بخار آبجوش قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا كره حل شود. آنگاه آبلیمو را بیفزائید و كاسه را از روی حرارت بردارید. سپس رنگ را به آیسینگ اضافه و مخلوط كنید. حالا آیسینگ آماده برای مصرف است.
یادآوری: میتوانید به جای مربای آلبالو از گلسه چری به همان میزان استفاده كنید.