ترافل پرتقالی
مواد لازم برای 52 عدد:
خردههای كیك كرهای...............................250 گرم
مربای پوست پرتقال بدون شربت..................2 قاشق چایخوری
مارمالاد زردآلو .........................................1 قاشق سوپخوری
خامه.....................................................2 قاشق سوپخوری
شكلات سفید ذوبكرده........................100 گرم
شكلات سفید ذوبكرده برای تزئین.........150 گرم
مواد لازم كیك كرهای:
مارگارین خردكرده .................................280 گرم
شكر..............................................230 گرم
تخممرغ درشت .................................4 عدد
وانیل.............................................یك چهارم قاشق چایخوری
آرد.................................................250 گرم
بیكینگ پودر ................................ یك و یك دوم قاشق چایخوری
آب لیموترش..................................یك و یك دوم قاشق چایخوری
روش تهیه
خردههای كیك كرهای، مربای پرتقال، مارمالاد زردآلو، خامه و شكلات سفید را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه هربار به اندازهی یك قاشق چایخوری از مخلوط بردارید و به شكل توپ درآورید. سپس آنها را در شكلات سفید (150 گرم) بغلتانید و روی كاغذ آلومینیمی بگذارید و در یخچال قرار دهید تا شكلات كاملاً ببندد. اكنون ترافل را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.
روش تهیهی كیك كرهای:
فر (تاون) را با دمای 160 درجهی سانتیگراد گرم كنید. قالبی به قطر 20 سانتیمتر را چرب كنید. كف و دیوارهی آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه مارگارین و شكر را با همزن برقی بزنید تا سفید و سبك شود و بتدریج تخممرغها را بیفزائید. سپس وانیل، آرد و بیكینگ پودر را همراه با آب لیموترش به مایه اضافه كنید و مایه را با قاشق فلزی فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. حالا مایه را در قالب بریزید و به مدت یك تا یك و نیم ساعت در فر بپزید. آنگاه كیك را از فر خارج كنید و 10 دقیقه در قالب نگهدارید. بعد آن را از قالب خارج كنید و روی پنجرهی سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شود.