Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:40

21
مهر
ترافل پرتقالی

ترافل پرتقالی

طرز تهیه ترافل پرتقالی

ترافل پرتقالی

 

 

مواد لازم برای 52 عدد:

 

 

خرده‌‌‌های كیك كره‌ای...............................250 گرم

مربای پوست پرتقال بدون شربت..................2 قاشق چایخوری

مارمالاد زردآلو .........................................1 قاشق سوپخوری

خامه.....................................................2 قاشق سوپخوری

شكلات سفید ذوب‌كرده........................100 گرم

شكلات سفید ذوب‌كرده برای تزئین.........150 گرم

  

مواد لازم كیك كره‌ای:

 

 مارگارین خردكرده .................................280 گرم

شكر..............................................230 گرم

تخم‌مرغ درشت .................................4 عدد

وانیل.............................................یك چهارم قاشق چایخوری

آرد.................................................250 گرم

بیكینگ پودر   ................................ یك و یك دوم قاشق چایخوری

آب لیموترش..................................یك و یك دوم قاشق چایخوری

  

روش تهیه

 

خرده‌های كیك كره‌ای، مربای پرتقال، مارمالاد زردآلو، خامه و شكلات سفید را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه هربار به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری از مخلوط بردارید و به شكل توپ درآورید. سپس آن‌ها را در شكلات سفید (150 گرم) بغلتانید و روی كاغذ آلومینیمی بگذارید و در یخچال قرار دهید تا شكلات كاملاً ببندد. اكنون ترافل را برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

روش تهیه‌ی كیك كره‌ای:

فر (تاون) را با دمای 160 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. قالبی به قطر 20 سانتیمتر را چرب كنید. كف و دیواره‌‌ی آن را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه مارگارین و شكر را با همزن برقی بزنید تا سفید و سبك شود و بتدریج تخم‌مرغ‌ها را بیفزائید. سپس وانیل، آرد و بیكینگ پودر را همراه با آب لیموترش به مایه اضافه كنید و مایه را با قاشق فلزی فقط در حد مخلوط شدن هم بزنید. حالا مایه را در قالب بریزید و به مدت یك تا یك و نیم ساعت در فر بپزید. آن‌گاه كیك را از فر خارج كنید و 10 دقیقه در قالب نگه‌دارید. بعد آن را از قالب خارج كنید و روی پنجره‌ی سیمی بگذارید تا كاملاً خنك شود.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، ترافل پرتقالی تعداد بازديد: 561 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز