Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 30 فروردین 1403 - 13:17

21
مهر
شيرينی حلقه‌ای دو رنگ

شيرينی حلقه‌ای دو رنگ

طرز تهیه شيرينی حلقه‌ای دو رنگ

شيرينی حلقه‌ای دو رنگ

 

 

 

مواد لازم برای حدود 03 عدد:

 

 

آرد....................................225 گرم

بیكینگ پودر.......................یك و یك دوم قاشق چایخوری

كره..................................60 گرم

شیر .................................2 قاشق سوپخوری

پودر شكر...........................75 گرم

وانیل شكری.....................یك دوم قاشق چایخوری

تخم‌مرغ ...........................1 عدد

پودر كاكائو .......................1 قاشق سوپخوری

 

  

روش تهیه

 

  

آرد و بیكینگ پودر را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه كره‌ی خرد كرده را بیفزائید و با نوك انگشتان، مواد را مخلوط سازید تا به شكل خرده‌نان درآید. سپس شیر و پودر شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد آن را از روی حرارت بردارید و پس از پنج دقیقه، وانیل و تخم‌مرغ را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حالا مایه را به مخلوط آرد و بیكینگ‌پودر افزوده و مخلوط نمائید تا خمیر نرمی به دست آید. اكنون خمیر را كمی ورز دهید تا صاف و یكدست شود. بعد آن را به دو قسمت مساوی تقسیم كنید و یك قسمت از آن را با پودر كاكائو مخلوط نمائید. اینك هر بار یك قاشق چایخوری از خمیر سفید و خمیر قهوه‌ای را بردارید و روی میز كار، به صورت لول‌های باریك و بلند فرم دهید. بعد هر دو خمیر را دور یكدیگر بتابانید و دو سر آن را به هم بچسبانید تا به شكل حلقه درآید.

حالا آن‌ها را در سینی چربكرده بگذارید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 15 دقیقه بپزید. پس از خنك شدن، شیرینی را از سینی جدا كنید و در ظرف مورد نظر بچینید.

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی حلقه‌ای دو رنگ تعداد بازديد: 601 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز