رزت فندق
مواد لازم برای03-04 عدد:
كره..........................................125 گرم
پودر قند.....................................40 گرم
آرد..........................................125 گرم
پودر فندق.................................30 گرم
دراژهی شكلاتی فندقی ............30 تا 40 عدد
روش تهیه
كره و پودر قند را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه آرد و پودر فندق را با هم مخلوط كنید و به مواد بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. سپس مایهی به دست آمده را در كیسهی مخصوص شیرینیپزی دارای ماسورهی كنگرهدار بریزید. حالا كپسولهای كاغذی را از مایه پر كنید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجهی سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 تا 30 دقیقه بپزید.
اكنون روی هر یك از شیرینیها یك عدد دراژهی شكلاتی بگذارید و آنها را در ظرف زیبائی بچینید.