Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 01:29

21
مهر
رزت فندق

رزت فندق

طرز تهیه رزت فندق

رزت فندق

 

 

 

مواد لازم برای03-04 عدد:

 

 

كره..........................................125 گرم

پودر قند.....................................40 گرم

آرد..........................................125 گرم

پودر فندق.................................30 گرم

دراژه‌ی شكلاتی فندقی ............30 تا 40 عدد

 

 

روش تهیه

 

كره و پودر قند را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه آرد و پودر فندق را با هم مخلوط كنید و به مواد بیفزائید و فقط در حد مخلوط شدن، هم بزنید. سپس مایه‌ی به دست آمده را در كیسه‌ی مخصوص شیرینی‌پزی دارای ماسوره‌ی كنگره‌دار بریزید. حالا كپسول‌های كاغذی را از مایه پر كنید و در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 20 تا 30 دقیقه بپزید.

اكنون روی هر یك از شیرینی‌ها یك عدد دراژه‌ی شكلاتی بگذارید و آن‌ها را در ظرف زیبائی بچینید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، رزت فندق تعداد بازديد: 732 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز