Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 21:13

21
مهر
شيرينی پسته‌ای

شيرينی پسته‌ای

طرز تهیه شيرينی پسته‌ای

شیرینی پسته‌ای

 

 

 

مواد لازم برای 40 عدد:

  

آرد سفید.........................................225 گرم

آرد برنج ............................................2 قاشق سوپخوری

آرد ذرت ...........................................2 قاشق سوپخوری

كره‌ی نرم ....................................250 گرم

پودر شكر  ....................................160 گرم

بادام آسیاب كرده...........................90 گرم

پسته‌ی آسیاب كرده......................75 گرم

پودر شكر اضافی برای تزئین.............50 گرم

پسته‌ی خام برای تزئین..............به میزان لازم

 

 

 

روش تهیه

 

فر (تاون) را با دمای 150 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید. بعد آردها را با هم مخلوط و الك كنید. آن‌گاه در ظرف مناسبی، كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس مخلوط آردها، بادام و پسته را به مخلوط كره بیفزائید تا مایه، خمیر شود. حالا هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و در دست فرم دهید و با فاصله، در سینی فر بچینید. بعد در مركز هر یك از شیرینی‌ها یك عدد پسته قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید. اكنون شیرینی‌ها را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید و روی آن‌ها پودر شكر بپاشید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی پسته‌ای تعداد بازديد: 500 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز