شیرینی پستهای
مواد لازم برای 40 عدد:
آرد سفید.........................................225 گرم
آرد برنج ............................................2 قاشق سوپخوری
آرد ذرت ...........................................2 قاشق سوپخوری
كرهی نرم ....................................250 گرم
پودر شكر ....................................160 گرم
بادام آسیاب كرده...........................90 گرم
پستهی آسیاب كرده......................75 گرم
پودر شكر اضافی برای تزئین.............50 گرم
پستهی خام برای تزئین..............به میزان لازم
روش تهیه
فر (تاون) را با دمای 150 درجهی سانتیگراد گرم كنید. بعد آردها را با هم مخلوط و الك كنید. آنگاه در ظرف مناسبی، كره و پودر شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. سپس مخلوط آردها، بادام و پسته را به مخلوط كره بیفزائید تا مایه، خمیر شود. حالا هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از خمیر بردارید و در دست فرم دهید و با فاصله، در سینی فر بچینید. بعد در مركز هر یك از شیرینیها یك عدد پسته قرار دهید و به مدت تقریبی 25 دقیقه بپزید. اكنون شیرینیها را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و روی آنها پودر شكر بپاشید.