Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 16 مرداد 1404 - 23:37

10
بهمن
كیك شطرنجی

كیك شطرنجی

روش تهیه كیك شطرنجی

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم كیك شطرنجی

برای 8- 10 نفر

 تخم‌مرغ                        6 عدد

شكر                             150 گرم

وانیلین                          یك چهارم قاشق چایخوری

آب جوش                       دو قاشق سوپخوری

آرد                                100 گرم

پودر كاكائو                      50 گرم

نمك                              یك چهارم قاشق چایخوری

بیكینگ پودر                   یك چهارم قاشق چایخوری

خامه‌ فرم گرفته               در حدود 600 گرم

روش تهیه كیك شطرنجی

فر (تاون) را با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، گرم كنید و كف قالب عمیقی به قطر 20 سانتیمتر را با كاغذ روغنی بپوشانید. حالا زرده‌های تخم‌مرغ و نیمی از شكر، وانیلین و آب جوش را، با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه در كاسه‌ دیگری، سفیده‌های تخم‌مرغ را نیز با همزن برقی بزنید تا كاملاً فرم بگیرد و به تدریج باقیمانده‌ شكر را به آن بیفزائید. سپس زرده‌ها و سفیده‌های تخم‌مرغ را به آرامی با یكدیگر مخلوط كنید تا از حجم آن‌ها كاسته نشود.

اینك مخلوط آرد، پودر كاكائو، نمك و بیكینگ پودر را در كاسه‌ای الك كنید و آن را به مایه بیفزائید و مخلوط سازید. اكنون مایه‌ به دست آمده را درون قالب بریزید و به مدت تقریبی 45 دقیقه، یا تا زمانی كه جای انگشت دست روی آن باقی نماند و به حالت اولیه برگردد، بپزید. بعد صبر كنید، كیك در قالب خنك شود.

حالا كیك را از ارتفاع به سه قسمت مساوی ببرید و دوتای آن را به چهار حلقه در اندازه‌های 4 و 8 و 12و 16 تقسیم كنید و ببرید. اكنون لایه‌ برش نخورده را روی دیس تخت زیبائی بگذارید و حلقه‌های كیك را، با فاصله از یكدیگر، روی لایه‌ اول كیك قرار دهید. آن‌گاه فضای خالی بین حلقه‌ها را با خامه‌ فرم گرفته پر كنید و در لایه‌ بعدی، برعكس لایه‌ قبلی عمل كنید؛ به گونه‌ای كه حلقه‌‌های كیك روی خامه قرار گیرند.

در لایه‌ آخر، مانند لایه‌ اول عمل كنید و در پایان، اطراف و روی كیك را با خامه‌ فرم گرفته بپوشانید. سپس اطراف كیك را با خرده‌های شكلات تزئین نمائید. اكنون كیك را در یخچال قرار دهید تا پس از 6 ساعت آماده‌ مصرف شود.

برچسب ها: روش تهیه كیك شطرنجی، كيك شطرنجي، مواد لازم كيك شطرنجي، آموزش كيك شطرنجي، آشپزي با كيك تعداد بازديد: 758 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد اين مقاله چيست؟

فیلم روز
تصویر روز