Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 04:13

21
مهر
كيك با تزئين گل‌های بهاری

كيك با تزئين گل‌های بهاری

طرز تهیه كيك با تزئين گل‌های بهاری

كیك با تزئین گل‌های بهاری

 

 

 

مواد لازم برای 8-10 نفر:

 

 

كیك اسفنجی یا كره‌ای ................یك عدد

در قالب لوف به اندازه‌ی ...............12× 26 سانتیمتر

شربت ساده یا آب‌میوه ................به میزان لازم

میوه‌ی تازه حدود ........................200 گرم

خامه‌ی فرم‌گرفته .......................حدود 150 گرم

مارمالاد زردآلو ............................به میزان لازم

شكلات سفید ذوب‌كرده  ...........300 گرم

زرورق شكلات  ...........................2 برگ

گل طبیعی به دلخواه ..................به میزان لازم

 

 

روش تهیه

 

ابتدا مطابق با دستورالعمل‌های پیش‌گفته، كیك را به دلخواه خود تهیه كنید و پس از خنك شدن، آن را از ارتفاع به دو یا سه قسمت مساوی ببرید. روی لایه‌های كیك را، با شربت مرطوب كنید و با خامه و میوه بپوشانید. آن‌گاه لایه‌های كیك را روی یكدیگر قرار دهید و به كمك چاقوی تیزی، كیك را به شكل سبد برش دهید. سپس رو و اطراف آن را مارمالاد زردآلو بمالید. برای استفاده از زرورق شكلات، ابتدا آن را روی صفحه‌ی فلزی قرار دهید. برای این منظور، از پشت سینی هم می‌توانید بهره بگیرید. آن‌گاه شكلات ذوب‌كرده را روی زرورق بریزید. دقت كنید شكلات، روی قسمت رنگدار زرورق ریخته شود. حالا صبر كنید تا شكلات ببندد. بعد به كمك خط‌كش و برشگر، مستطیل‌هائی به اندازه‌ی 2 سانتیمتر بلندتر از ارتفاع كیك و به عرض 4 سانتیمتر ببرید. اكنون شكلات را در فریزر بگذارید و حدود نیم ساعت صبر كنید تا طرح روی زرورق به روی شكلات منتقل شود. اینك می‌توانید زرورق را از شكلات جدا كنید و شكلات طرحدار و برش‌خورده را، اطراف كیك بچسبانید. سپس مستطیلی به اندازه‌ی 3× 30 سانتیمتر از زرورق ببرید، شكلات سفید روی آن بریزید و پس از حدود سه دقیقه، آن را به شكل U خم كنید. اكنون صبر كنید تا شكلات كاملاً سفت شود. بعد آن را در فریزر بگذارید و پس از 15 دقیقه، زرورق را از شكلات جدا كنید. حالا با دقت، دسته‌ی سبد را روی آن قرار دهید. برای تزئین نهائی، روی كیك را با خامه‌ی فرم گرفته بپوشانید و گل‌های زیبا را روی آن بچینید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، كيك با تزئين گل‌های بهاری تعداد بازديد: 537 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز