لیلا آیانی صفت
مواد لازم برای 500 گرم
پوست هندوانه 500 گرم
آهك 300 گرم
آب سرد 1 لیتر (4 پیمانه)
آب 500 میلیلیتر (2 پیمانه)
شكر 2 پیمانه (حدود 400 گرم)
دانه هل 1 قاشق چایخوری
جوهر لیمو یكچهارم قاشق چایخوری
روش تهیه مربای پوست هندوانه به شكل برگ
پوست هندوانه را به شكل برگ ببرید و به كمك چاقوی تیز رگبرگهائی روی آن ایجاد كنید. آنگاه آهك را با آب سرد مخلوط كنید و بگذارید تهنشین شود. حالا آب زلال آهك را در ظرف مناسبی بریزید و پوست هندوانه را درون آن قرار دهید و دستكم 4-5 ساعت كنار بگذارید.
سپس آب آهك را دور بریزید و پوست هندوانه را در آب سرد قرار دهید و 4 ساعت كنار بگذارید. اكنون آب (500 میلیلیتر) و شكر را در قابلمه لعابی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. سپس پوست هندوانه و هل را درون شربت بریزید و با حرارت ملایم بپزید تا پوست هندوانه بپزد و شربت مربا قوام بیاید.
اینك جوهرلیمو را درون مربا بریزید و 2 دقیقه دیگر بجوشانید. حالا مربا را در شیشه استریل كرده گرم بریزید و در جای خنك نگه دارید.