افسانه ظروفی
مواد لازم برای 6 عدد
كره خرد كرده 125 گرم
پوست لیموی رنده كرده 2 قاشق چایخوری
شكر ریز 165 گرم
تخممرغ 2 عدد
آرد 225 گرم
بیكینگپودر یكو یكچهارم قاشق چایخوری
شیرخشك 2 قاشق سوپخوری
مخلوط آب پرتقال و لیموترش 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
روش تهیه كیكهای فانتزی لیموئی
همه مواد را در كاسه همزن برقی بریزید و با سرعت كند همزن مخلوط نمائید. آنگاه سرعت همزن را افزایش دهید و تا جائیكه رنگ مایه روشن شود، هم بزنید (حدود 5 دقیقه) سپس مایه فراهم كرده را در قالبهای دلخواه به گنجایش یكدوم پیمانه بریزید و مراقب باشید كه یكسوم از سر قالبها خالی بماند!
حالا قالبها را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید و به مدت تقریبی 40 دقیقه، كیكها را بپزید. كیكها را روی پنجره سیمی منتقل نمائید و بعد از 5 دقیقه از قالب خارج كنید. اكنون صبر كنید تا كیكها كاملا خنك شوند و در صورت دلخواه رویشان را با خامه فرم گرفته و خمیر فوندانت بپوشانید و با گلهای دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.
یادآوری 1: برای بدست آوردن نتیجه بهتر، همه مواد لازم كیك را نیمساعت قبل از تهیه كیك، در دمای محیط نگه دارید تا كره، تخممرغ و آبمیوه سرد نباشد!
یادآوری 2: برای تهیه خمیر فوندانت؛ 480 گرم پودر شكر نرم و الك كرده را در كاسه مناسبی بریزید و وسط آن حفرهای ایجاد كنید. آنگاه سه قاشق سوپخوری آب را در كاسه كوچكی بریزید و سه قاشق چایخوری پودر ژلاتین به آن بیفزائید و مخلوط كنید.
سپس 2 قاشق چایخوری گلیسیرین و قدری اسانس دلخواهتان را به محلول ژلاتینی اضافه كنید و آن را در پودر شكر بریزید. حالا با قاشق چوبی مواد را هم بزنید تا خمیر صاف و یكدستی حاصل شود. خمیر را در كیسه نایلونی نگه دارید تا خشك نشود!