اسلایس ترد شكلاتی
مواد لازم:
شكلات مارس خردكرده................3 تا 65 گرمی
كره.........................................90 گرم
كورنفلكس برنجی......................3 پیمانه
مواد لازم برای تهیهی رویه:
شكلات شیری خردكرده.............200 گرم
كره.........................................30 گرم
طرز تهیه:
یك قالب 20×30 سانتیمتری را چرب كنید. شكلات مارس و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا مایهی صاف و یكدستی حاصل شود ولی نجوشد! آنگاه كورنفلكس را به مایه بیفزائید و پس از مخلوط كردن در قالب بریزید و خوب فشرده سازید. سپس مواد رویه را رویش بریزید و صاف كنید و تا زمانی كه ببندد و سفت شود، در یخچال نگه دارید. حالا شیرینی را به اندازهی دلخواه ببرید و برای پذیرائی، در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی رویه: شكلات و كره را در كاسهای بریزید و به روش بنماری آب كنید و هم بزنید تا صاف و یكدست شود