لیلا آیانی صفت
مواد لازم برای 6 نفر
پودر ژله آناناس 100 گرم
آب جوش 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
آب سرد 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
شیر 750 میلیلیتر (3 پیمانه)
آرد ذرت 20 گرم (2 قاشق سوپخوری)
شكر 220 گرم
زرده تخممرغ 3 عدد
پودر ژلاتین 2 قاشق سوپخوری
بادام آسیاب كرده یا پودر نارگیل یكدوم پیمانه
آب آناناس 250 میلیلیتر (1 پیمانه)
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
خامه صبحانه 200 میلیلیتر
پوره آناناس 1 پیمانه
روش تهیه كرم ژله آناناس
پودر ژله را در كاسه مناسبی بریزید، آب جوش را بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا ژله كاملاً در آب حل شود. آنگاه آب سرد را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. قالبی را به گنجایش 2 لیتر با روغن مایع چرب كنید و با دستمال كاغذی چربی اضافیاش را بگیرید. سپس محلول ژله را در قالب بریزید و در یخچال بگذارید تا ببندد.
حالا شیر را در ظرف مناسبی بریزید، آرد ذرت، شكر، زرده تخممرغها، پودر ژلاتین، بادام و آب آناناس را بیفزائید و روی حرارت ملایم، پیوسته با مفتول دستی هم بزنید تا كرم قدری غلیظ شود ولی نجوشد! اینك آن را از روی حرارت بردارید، وانیلین، خامه و پوره آناناس را بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا صبر كنید تا كرم خنك شود. بعد آن را در قالب، روی ژله سفت شده بریزید و دستكم 6 ساعت در یخچال نگه دارید تا كاملاً ببندد. آنگاه ظرف بزرگی را از آب گرم پر كنید و قالب دسر را 8 ثانیه در آن نگه دارید تا كرم از قالب جدا شود. سپس آن را روی ظرف زیبا و مناسبی برگردانید.