Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 07:05

7
شهریور
كرم هلو

كرم هلو

پودر ژلاتین را روی آب هلو (60میلی لیتر) بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. آن‌گاه شكر، آبلیمو و زرده ‌تخم‌مرغ‌ها را در كاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای10-12 نفر

پودر ژلاتین           7 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

آب  هلو               60 میلی‌لیتر (یك‌چهارم پیمانه)

شكر                  60 گرم

آبلیموی تازه       2 قاشق سوپخوری

زرده تخم‌مرغ      2عدد

خامه شیرین شده  250 گرم

كمپوت هلو       200 گرم

آب هلو           4 قاشق سوپخوری

نان روات         یك عدد20×20 سانتیمتر

 روش تهیه كرم هلو

پودر ژلاتین را روی آب هلو (60میلی لیتر) بپاشید و به روش بن‌ماری حل كنید. آن‌گاه شكر، آبلیمو و زرده ‌تخم‌مرغ‌ها را در كاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. سپس كاسه را از روی حرارت بردارید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا مایه خنك شود.

حالا ژلاتین حلكرده را به مایه فراهم كرده بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون خامه شیرین شده را قدری با همزن برقی بزنید تا سبك شود و فرم بگیرد. حالا خامه راهمراه با هلوی خرد كرده به مایه تخم‌مرغی بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید و آن را در قالب دسر به گنجایش تقریبی نیم لیتر و به قطر 15 سانتیمتر بریزید.

آن‌گاه نان رولت را به اندازه قطر قالب ببرید و با آب هلو مرطوب كنید و روی كرم بگذارید. سپس كرم را یك شب یا دست كم 3 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد و آن را روی دیس زیبا و مناسبی برگردانید. اینك روی كرم را با میوه و برگ نعنا بیارائید.

یادآوری: برای تهیه نان رولت یك عدد زرده تخم‌مرغ را همراه با یك قاشق سوپخوری شكر و یك‌چهارم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آن‌گاه سفیده تخم‌مرغ را باهمزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس زرده و سفیده تخم‌مرغ را به آرامی با هم مخلوط كنید و یك قاشق سوپخوری آرد به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید.

حالا مایه فراهم كرده را در سینی 20 × 30 سانتیمتری دارای كاغذ روغنی پهن كنید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید. اكنون روی رولت را با سینی بپوشانید تا خشك نشود و پس از خنك شدن مصرف كنید.

 

برچسب ها: هلو، روش تهیه کرم هلو، آموزش کرم هلو، مواد لازم کرم هلو، کرم هلو، تهیه کرم هلو تعداد بازديد: 786 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز