افسانه ظروفی
مواد لازم برای10-12 نفر
پودر ژلاتین 7 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)
آب هلو 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
شكر 60 گرم
آبلیموی تازه 2 قاشق سوپخوری
زرده تخممرغ 2عدد
خامه شیرین شده 250 گرم
كمپوت هلو 200 گرم
آب هلو 4 قاشق سوپخوری
نان روات یك عدد20×20 سانتیمتر
روش تهیه كرم هلو
پودر ژلاتین را روی آب هلو (60میلی لیتر) بپاشید و به روش بنماری حل كنید. آنگاه شكر، آبلیمو و زرده تخممرغها را در كاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش با همزن برقی بزنید تا مایه صاف و یكدستی حاصل شود. سپس كاسه را از روی حرارت بردارید و همچنان به همزدن ادامه دهید تا مایه خنك شود.
حالا ژلاتین حلكرده را به مایه فراهم كرده بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون خامه شیرین شده را قدری با همزن برقی بزنید تا سبك شود و فرم بگیرد. حالا خامه راهمراه با هلوی خرد كرده به مایه تخممرغی بیفزائید و به آرامی مخلوط كنید و آن را در قالب دسر به گنجایش تقریبی نیم لیتر و به قطر 15 سانتیمتر بریزید.
آنگاه نان رولت را به اندازه قطر قالب ببرید و با آب هلو مرطوب كنید و روی كرم بگذارید. سپس كرم را یك شب یا دست كم 3 ساعت در یخچال نگه دارید تا ببندد و آن را روی دیس زیبا و مناسبی برگردانید. اینك روی كرم را با میوه و برگ نعنا بیارائید.
یادآوری: برای تهیه نان رولت یك عدد زرده تخممرغ را همراه با یك قاشق سوپخوری شكر و یكچهارم قاشق چایخوری وانیلین با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. آنگاه سفیده تخممرغ را باهمزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس زرده و سفیده تخممرغ را به آرامی با هم مخلوط كنید و یك قاشق سوپخوری آرد به آن بیفزائید و به آرامی هم بزنید.
حالا مایه فراهم كرده را در سینی 20 × 30 سانتیمتری دارای كاغذ روغنی پهن كنید و به مدت تقریبی 8-10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد بپزید. اكنون روی رولت را با سینی بپوشانید تا خشك نشود و پس از خنك شدن مصرف كنید.