مریم امیری
مواد لازم برای 1/5 كیلوگرم
سیب 1 كیلوگرم
شكر 1 كیلوگرم
آب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
وانیلین یكهشتم قاشق چایخوری
پودر ژلاتین 1 قاشق چایخوری
آب 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه مارمالاد سیب
پوست و دانه سیبها را بگیرید و آنها را ریز خرد كنید و همراه با آب روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب بپزد و آبش گرفته شود. آنگاه سیب را پوره كنید و همراه با شكر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مارمالاد غلیظ شود.
حالا وانیلین و ژلاتین حلكرده در آب را به مارمالاد بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اكنون مارمالاد را در شیشه استریل كرده بریزید و در یخچال نگه دارید.