Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 14 اردیبهشت 1403 - 18:10

15
شهریور
مارمالاد سیب

مارمالاد سیب

پوست و دانه سیب‌ها را بگیرید و آنها را ریز خرد كنید و همراه با آب روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب بپزد و آبش گرفته شود. آن‌گاه سیب را پوره كنید و همراه با شكر در ظرف مناسبی بریزید.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 1/5 كیلوگرم

سیب                    1 كیلوگرم

شكر                     1 كیلوگرم

آب                        125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

وانیلین                 یك‌هشتم قاشق چایخوری

پودر ژلاتین            1 قاشق چایخوری

آب                      2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه مارمالاد سیب

پوست و دانه سیب‌ها را بگیرید و آنها را ریز خرد كنید و همراه با آب روی حرارت ملایم بگذارید تا سیب بپزد و آبش گرفته شود. آن‌گاه سیب را پوره كنید و همراه با شكر در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا مارمالاد غلیظ شود.

حالا وانیلین و ژلاتین حلكرده در آب را به مارمالاد بیفزائید و از روی حرارت بردارید. اكنون مارمالاد را در شیشه استریل كرده بریزید و در یخچال نگه‌ دارید.

 

برچسب ها: مارمالاد، آموزش مارمالاد، روش تهیه مارمالاد، مواد لازم مارمالاد، تهیه مارمالاد، مارمالاد سیب، آموزش مارمالاد سیب تعداد بازديد: 617 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز