Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 13 اردیبهشت 1403 - 09:13

15
شهریور
رنگینك

رنگینك

آرد را در تابه مناسبی بریزید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگش تغییر كند. آن‌گاه تابه را از روی حرارت بردارید و فندق، هل، پودرشكر و كره را به آرد بیفزائید و خوب مخلوط كنید.

آرزو گنجی

 

 

مواد لازم برای 38 برش

آرد                              500 گرم

فندق آسیاب كرده         100 گرم

هل آسیاب كرده           1 قاشق سوپخوری

پودر شكر                    200 گرم

كره آبكرده                   300 گرم

خرمای پوره كرده          380 گرم

گردوی آسیاب كرده       100 گرم

كنجد                          50 گرم

دارچین                       1 قاشق سوپخوری

روغن مایع                  1 قاشق چایخوری

پودر پسته برای تزئین  به میزان لازم

 روش تهیه رنگینك

آرد را در تابه مناسبی بریزید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگش تغییر كند. آن‌گاه تابه را از روی حرارت بردارید و فندق، هل، پودرشكر و كره را به آرد بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا نیمی از رنگینك را بین دو نایلون قرار دهید و با وردنه در اندازه 20×30 سانتیمتر و به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید.

سپس خرما، گردو، كنجد، دارچین و روغن مایع را با هم مخلوط كنید و بین دو نایلون به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و به اندازه 20×30 سانتیمتر درآورید. اكنون خمیر خرمائی را روی رنگینك قرار دهید و باقیمانده رنگینك را نیز به همین ترتیب باز كنید و روی مخلوط خرما قرار دهید.

همینكه رنگینك خنك شد، آن را به شكل لوزی‌های كوچك ببرید و با پسته بیارائید.

 

برچسب ها: روش تهیه رنگینک، رنگینک، آموزش رنگینک، تهیه رنگینک، مواد لازم رنگینک، آشپزی با رنگینک تعداد بازديد: 628 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز