آرزو گنجی
مواد لازم برای 38 برش
آرد 500 گرم
فندق آسیاب كرده 100 گرم
هل آسیاب كرده 1 قاشق سوپخوری
پودر شكر 200 گرم
كره آبكرده 300 گرم
خرمای پوره كرده 380 گرم
گردوی آسیاب كرده 100 گرم
كنجد 50 گرم
دارچین 1 قاشق سوپخوری
روغن مایع 1 قاشق چایخوری
پودر پسته برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه رنگینك
آرد را در تابه مناسبی بریزید و 15 دقیقه روی حرارت ملایم تفت دهید تا رنگش تغییر كند. آنگاه تابه را از روی حرارت بردارید و فندق، هل، پودرشكر و كره را به آرد بیفزائید و خوب مخلوط كنید. حالا نیمی از رنگینك را بین دو نایلون قرار دهید و با وردنه در اندازه 20×30 سانتیمتر و به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید.
سپس خرما، گردو، كنجد، دارچین و روغن مایع را با هم مخلوط كنید و بین دو نایلون به ضخامت نیم سانتیمتر باز كنید و به اندازه 20×30 سانتیمتر درآورید. اكنون خمیر خرمائی را روی رنگینك قرار دهید و باقیمانده رنگینك را نیز به همین ترتیب باز كنید و روی مخلوط خرما قرار دهید.
همینكه رنگینك خنك شد، آن را به شكل لوزیهای كوچك ببرید و با پسته بیارائید.