لیلا آیانی صفت
مواد لازم برای 8 نفر
تخممرغ 4 عدد
شكر ریز 150 گرم
پوست پرتقال رنده كرده 1 قاشق چایخوری
آب پرتقال 4 قاشق سوپخوری
آرد ذرت 50 گرم
آرد 100 گرم
بیكینگپودر یكدوم قاشق چایخوری
پودركاكائو به میزان لازم
مواد لازم كرم گاناش
خامه صبحانه 900 میلیلیتر
شكلات سیاه خرد كرده 150 گرم
شكلات سفید خرد كرده 300 گرم
آب پرتقال 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه كیك كرمدار دورنگ
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالبی را به قطر 23 سانتیمتر چرب نمائید. و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه تخممرغها، شكر و پوست پرتقال را در كاسه مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید، سپس هر دو آرد و بیكینگپودر را الك كنید و درون مایه بریزیدو مخلوط كنید.
حال مایه فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 35-40 دقیقه در فر بپزید. همینكه كیك كاملا خنك شد، آن را از ارتفاع به دو قسمت ببرید و روی یكی از آنها قدری آب پرتقال بمالید. اكنون هر دو رنگ كرم گاناش را در دو كیسه شیرینیپزی با ماسوره ساده به قطر 1 سانتیمتر بریزید و روی كیك را بهطور یك در میان با حلقههائی از كرم، بپوشانید.
سپس لایه بعدی كیك را روی كرم قرار دهید و قدری بفشارید. آنگاه رو و اطراف كیك را با گاناش سفید بپوشانید و اندكی پودر كاكائو بپاشید. حال كیك را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بگذارید.
روش تهیه كرم گاناش: 300 میلیلیتر از خامه را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. آنگاه شكلات سیاه را بیفزائید و مخلوط كنید و كرم را از روی حرارت بردارید. سپس یك قاشق سوپخوری آب پرتقال به آن اضافه كنید و بگذارید كاملا خنك شود.
سپس باقیمانده خامه را در ظرف مناسب دیگری بریزید و روی حرارت قرار دهید تا خامه گرم شود. آنگاه شكلات سفید و یك قاشق سوپخوری آب پرتقال به آن بیفزائید و مخلوط كنید. حال كرم را از روی حرارت بردارید و دستكم 2 ساعت در یخچال قرار دهید تا كاملاً خنك و سفت شود.