لیلا آیانی صفت
مواد لازم برای 8 نفر
كره 175 گرم
شكر ریز 175 گرم
وانیلین یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ 3 عدد درشت
آرد 175 گرم
بیكینگپودر 1 قاشق چایخوری
خامه فرم گرفته 200 گرم
توتفرنگی 250 گرم
پودر شكر به میزان لازم
توتفرنگی برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه كیك توتفرنگی
فر را با دمای 190 درجه سانتیگراد گرم كنید و دو قالب را به قطر 30 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه كره، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود و تخممرغها را یكییكی بیفزائید و مخلوط كنید. حالا نیمی از مخلوط آرد و بیكینگپودر را درون مایه بریزید و مخلوط كنید و باقیمانده مخلوط آرد را بیفزائید و خوب مخلوط كنید.
اكنون مایه فراهم كرده را بهطور مساوی در دو قالب بریزید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر بپزید. همینكه كیكها كاملا خنك شدند، روی یكی از آنها خامه بمالید و با توتفرنگی خرد كرده بپوشانید. سپس كیك بعدی را رویش بگذارید و با پودر شكر و توتفرنگی بیارائید.