كيك زنجفيل با كرم عسل
مواد لازم برای 10-12 نفر
عسل .........................................160 میلیلیتر
آب .............................................160 میلیلیتر (دوسوم پیمانه)
شكر قهوهای................................125 گرم
آرد.............................................320 گرم
بیكینگپودر.....................................1 قاشق چایخوری
پودر زنجفیل ...................................1 قاشق سوپخوری
كره..........................................250 گرم
كرم گاناش................................300 گرم
میوهی فصل..............................700 گرم
شكلات شیری برای تزئین ..........250 گرم
مواد لازم برای تهیهی كرم عسل:
آب.......................................80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
شكر ...................................115 گرم
عسل...................................1 قاشق سوپخوری
كره ...................................125 گرم
خامهی فرم گرفته.................150 گرم
روش تهیه
قالب مربع 23 سانتیمتری را چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 160 درجهی سانتیگراد گرم نمائید. آنگاه عسل، آب، شكر قهوهای، آرد، بیكینگپودر، زنجفیل و كره را در ظرف مناسبی بریزید و با سرعت كم همزن برقی هم بزنید تا مواد با هم مخلوط شوند. سپس سرعت همزن را به متوسط افزایش دهید و تا زمانیكه مایه كمرنگ شود و بافت صاف و یكنواختی داشته باشد، به همزدن ادامه دهید. حالا مایه را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 1 ساعت در فر بپزید. بعد از 10 دقیقه، كیك را از قالب در آورید و صبر كنید كاملاً خنك شود. اكنون كیك را از ارتفاع دو قسمت كنید و قدری كرم گاناش بین دو لایهی كیك بمالید. اطراف كیك را نیز با كرم گاناش بپوشانید. اینك كرم عسل را روی كیك بمالید و با میوهی فصل بیارائید. حال برای اطراف كیك، شكلات را به روش بنماری آب كنید و روی طلق مخصوص شكلات بریزید و صبر كنید شكلات ببندد. آنگاه طلق را از شكلات جدا كنید و شكلات را به اندازهی دیوارههای كیك ببرید و در اطراف كیك بچسبانید.
روش تهیهی كرم عسل: آب، شكر و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید تا شكر حل شود و شربت قدری بجوشد. حال صبر كنید تا شربت خنك شود. آنگاه كره را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكنواخت شود و كمكم شربت را به آن بیفزائید. اكنون كرم فراهم كرده را با خامهی فرم گرفته مخلوط كنید.
یادآوری: برای تهیهی كرم گاناش: 150 گرم خامه را روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود. آنگاه 150 گرم شكلات سیاه خرد كرده را به آن بیفزائید تا آب شود. كرم گاناش را پس از خنك شدن مصرف كنید.