كيك توت جنگلی
مواد لازم برای 10-12 نفر
كرهی نرم...............................................................100 گرم
شكر ریز ...............................................................100 گرم
وانیلین..................................................................یكچهارم قاشق چایخوری
تخممرغ ...............................................................2 عدد
آرد.......................................................................175 گرم
نمك...................................................................یك پینچ
بیكینگپودر..........................................................1 قاشق چایخوری
شیر..................................................................80 میلیلیتر (یكسوم پیمانه)
خامهی فرم گرفته ..............................................200 گرم
مارمالاد آلبالو یا توتفرنگی....................................2 قاشق سوپخوری
توت جنگلی یا آلبالو.............................................حدود 150 گرم
برگ نعنا برای تزئین............................................به میزان لازم
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و قالب كمربندی را به قطر 26 سانتیمتر، چرب كنید و با كاغذ روغنی بپوشانید. كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه وانیلین و تخممرغها را بیفزائید و همزدن را پیوسته ادامه دهید تا مایه، غلیظ و یكنواخت شود. حالا مواد خشك و شیر را بهطور یك در میان به مایهی تخممرغی بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مایهی فراهم كرده را در قالب بریزید و به مدت تقریبی 45-50 دقیقه، در فر بپزید. كیك را روی پنجرهی سیمی خنك كنید و از ارتفاع به سه قسمت مساوی ببرید. اكنون روی هر لایهی كیك اندكی از مخلوط خامه و مارمالاد بمالید و قدری توت جنگلی یا آلبالوی هسته گرفته بگذارید. لایههای كیك را روی هم قرار دهید و رو و اطراف كیك را با خامهی مخلوط با مارمالاد، بپوشانید. اینك كیك را روی دیس زیبائی بگذارید و با میوه و برگ نعنا بیارائید.