كيك سهرنگ پسته و شكلات
مواد لازم برای 10- 12 نفر
تخممرغ.....................................4 عدد
شكر ......................................180 گرم
وانیلین ...................................یكچهارم قاشق چایخوری
نمك........................................1 پینچ
آرد ........................................300 گرم
بیكینگپودر .............................2 قاشق چایخوری
شیر......................................280 میلیلیتر
كره ......................................50 گرم
رنگ سبز خوراكی....................كمی
پستهی آسیاب كرده................100 گرم
پودر كاكائو..............................2 قاشق سوپخوری
رنگ صورتی.............................كمی
خامهی فرم گرفته....................حدود 300 گرم
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سه قالب را به قطر 20 سانتیمتر چرب نمائید و با كاغذ روغنی بپوشانید. آنگاه تخممرغها، شكر و وانیلین را با همزن برقی بزنید تا كمرنگ و غلیظ شود. سپس نمك، آرد و بیكینگپودر را با هم مخلوط سازید و در كاسهای الك كنید. حالا شیر و كره را در ظرف مناسبی بریزید و روی اجاق گرم نمائید. اكنون مواد خشك و مخلوط شیر و كره را به طور یك در میان، درون مایهی تخممرغی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه مایهی فراهم كرده را به سه قسمت مساوی تقسیم كنید و در سه ظرف جداگانه بریزید. اینك به یك قسمت رنگ سبز و پسته را بیفزائید و به قسمت دیگر پودر كاكائو اضافه كنید. به باقیماندهی مایهی كیك، اندكی رنگ صورتی بیفزائید. مایهی كیك را در قالبها بریزید و به مدت تقریبی نیم ساعت در فر بپزید. اینك صبر كنید تا كیكها خنك شوند. حال برآمدگی روی كیكها را با چاقوی تیز ببرید و صاف كنید. سپس با خامهی فرم گرفته هر سه كیك را به هم بچسبانید و روی هم قرار دهید و در صورت دلخواه رو و اطراف كیك را نیز با خامه بپوشانید. كیك را در یخچال بگذارید و دستكم 6 ساعت صبر كنید تا آمادهی مصرف شود.