Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 12 اردیبهشت 1403 - 11:38

27
شهریور
ترافل شكلات ایتالیائی

ترافل شكلات ایتالیائی

شكلات، آب پرتقال و اسانس بادام را در كاسه مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید. آن‌گاه كره، پودر شكر و بادام را به شكلات بیفزائید و با قاشق خوب مخلوط كنید.

آرزو گنجی

 

 

مواد لازم برای 25 عدد

شكلات سیاه                        175 گرم

آب پرتقال                             2 قاشق سوپخوری

اسانس بادام                        2 - 3 قطره

كره                                     40 گرم

پودر شكر                             50 گرم

بادام برشته و آسیاب كرده     50 گرم

شكلات سیاه و سفید رنده كرده  به میزان لازم

شكر رنگی                         به میزان لازم

روش تهیه ترافل شكلات ایتالیائی

شكلات، آب پرتقال و اسانس بادام را در كاسه مناسبی بریزید و به روش بن‌ماری آب كنید. آن‌گاه كره، پودر شكر و بادام را به شكلات بیفزائید و با قاشق خوب مخلوط كنید. سپس رویش را بپوشانید و 20 دقیقه در جای خنك نگه‌دارید تا مایه ببندد. حالا هر بار به اندازه 1 قاشق‌چایخوری از مایه فراهم كرده بردارید و به شكل توپ درآورید و در شكلات رنده كرده یا شكر رنگی بغلتانید.

نكات خواندنی

هنگامی كه برای خرید شكلات به فروشگاه می‌روید، باید بدانید كه آن را برای چه منظوری خریداری می‌كنید؟ آیا فقط برای خوردن است یا برای كار قنادی آن را می‌خواهید؟ زیرا برخی از شكلات‌ها پس از آب شدن و یا فریز شدن در بستنی یا دسر طعم خوب خود را از دست می‌دهند.

از این‌رو انتخاب نوع شكلات برای استفاده در صنعت قنادی بسیار مهم است. برای نگهداری شكلات آن را در یخچال نگذارید. زیرا هوای مرطوب یخچال موجب سفیدك زدن آن می‌شود.

 

برچسب ها: ترافل، آموزش ترافل، مواد لازم ترافل، تهیه ترافل، ترافل شکلات، ترافل ایتالیایی، روش تهیه ترافل تعداد بازديد: 696 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز