سحر سامانی
مواد لازم برای 12 عدد
كره نرم 90 گرم
شكرریز 40 گرم
بادام آسیاب كرده 30 گرم
زرده تخممرغ 1 عدد
عرق بهار نارنج 2 قاشق چایخوری
سفیده تخممرغ 1 عدد
آرد 140گرم
پودر شكر برای تزئین به میزان لازم
مارمالاد تمشك 4 قاشق سوپخوری
روش تهیه پتی فور با عطر بهار نارنج
قالب 24 تائی مینیمافین را چرب كنید و كنار بگذارید. كره، شكر و بادام را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه زرده تخممرغ و عرق بهار نارنج را بیفزائید و مخلوط كنید اكنون سفیده تخممرغ را نیز با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد و آن را به مایه فراهم كرده بیفزائید.
حالا آرد را روی مایه الك كنید و به آرامی بالیسك مخلوط كنید. اینك مایه به دست آمده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره كنگرهدار بریزید و هر بار به اندازه تقریبی یك قاشق چایخوری از آن را درون قالبها بگذارید و رویشان را با پالت صاف كنید. حالا روی هر یك از آنها حلقههائی از خمیر بگذارید.
آنگاه شیرینی را به مدت تقریبی 12-15دقیقه در فر گرمكرده با دمای 190 درجه سانتیگراد بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید. سپس روی شیرینی پودر شكر بپاشید و با مارمالاد بیارائید و در ظرف زیبائی بچینید.
نكات خواندنی
عرق بهار نارنج كه برای معطر كردن شربتها یا شیرینیها استفاده میشود، اعصاب را تقویت و بیخوابی را درمان میكند. مصرف عرق بهار نارنج تپش نامنظم قلب، تشویش و اضطراب را از بین میبرد و افرادی كه مشكل اختلال خواب دارند، میتوانند پیش از خواب، مقداری عرق بهار نارنج با چای مصرف كنند.