Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 13:02

29
شهریور
فاج كره بادام زمینی

فاج كره بادام زمینی

قالب مربع 16 سانتیمتری را با كره چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه كورن سیروپ، هر دو شكر، شیر، بیكینگ‌سودا و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد.

سحر سامانی

 

 

مواد لازم حدود 12 عدد

كورن سیروپ یا گلوكز         3 قاشق سوپخوری

شكر                               1 پیمانه (180 گرم)

شكر قهوه‌ای روشن          2 قاشق سوپخوری

شیر                              180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

بیكینگ‌سودا                   1 پینچ

نمك                              یك‌دوم قاشق چایخوری

كره سرد                        50گرم

كره بادام زمینی              6 قاشق سوپخوری

وانیلین                          یك‌چهارم قاشق چایخوری

مارمالاد تمشك               2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه فاج كره بادام زمینی

قالب مربع 16 سانتیمتری را با كره چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه كورن سیروپ، هر دو شكر، شیر، بیكینگ‌سودا و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت متوسط قرار دهید تا بجوشد. گاهی آن را هم بزنید تا به دمای 118 درجه سانتیگراد برسد.

– چنانچه دماسنج در دسترس‌تان نبود، مایه را حدود 12-15 دقیقه بجوشانید- سپس ظرف را از روی حرارت بردارید، كره، كره بادام‌زمینی و وانیلین را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

حالا فاج را درون قالب بریزید و قالب را در محیط خشك و خنك نگه‌ دارید. قبل از اینكه فاج كاملاً‌خنك شود، با برشگر گل به قطر 4 سانتیمتر گل‌هائی از آن درآورید و بگذارید كاملا خنك شود. اكنون روی فاج را با مارمالاد تمشك بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

یادآوری: این فاج را می‌توانید در ظرف دربسته، بیشتر از یك هفته نگه دارید.

 

برچسب ها: تهیه فاج کره بادام زمینی، تهیه فاج کره، فاج با کره بادام زمینی، فاج و کره بادام زمینی، آموزش فاج با کره، روش تهیه فاج با کره، مواد لازم فاج با کره تعداد بازديد: 608 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز