شيرينی سيب
مواد لازم برای حدود 30 عدد
كرهی نرم ...........................................100 گرم
روغن مایع........................................ 3 قاشق سوپخوری
ماست.............................................2 قاشق سوپخوری
تخممرغ .........................................1 عدد
وانیلین.........................................یكچهارم قاشق چایخوری
بیكینگپودر....................................1 قاشق چایخوری
آرد.............................................حدود250 گرم
مواد لازم میانی:
سیب...................................................4 عدد
شكر.................................................200 گرم
گردوی برشته و خرد كرده ...................100 گرم
دارچین................................................1 قاشق چایخوری
مواد لازم رویه:
زردهی تخممرغ ......................................1 عدد
خامهی ساده .......................................1 قاشق سوپخوری
پودر شكر.............................................به میزان لازم
روش تهیه
كره، روغن مایع، ماست، تخممرغ، وانیلین و بیكینگپودر را در كاسهی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه آرد را كمكم بیفزائید تا خمیر صاف و لطیفی به دست آید. سپس هر بار مقداری از خمیر را بردارید و روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید. حالا از مایهی میانی به اندازهی یك قاشق چایخوری روی هر خمیر بگذارید و خمیر را تا كنید تا به شكل نیمدایره درآید. لبههای خمیر با بهم بچسبانید. اكنون خمیرهای پركرده را در سینی شیرینیپزی دارای كاغذ روغنی بچینید و با مواد رویه رویشان را تزئین كنید. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه شیرینی را بپزید. همینكه خنك شد، رویش پودرشكر بپاشید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.
روش تهیهی مایهی میانی: پوست سیبها را بگیرید و رنده كنید. آنگاه سیب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود، سیب بپزد و آبش كشیده شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و گردو و دارچین را بیفزائید و مخلوط كنید.