Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:22

31
فروردین
شيرينی سيب

شيرينی سيب

طرز تهیه شيرينی سيب

 شيرينی سيب

 

 

مواد لازم برای حدود 30 عدد

 

 

كره‌ی نرم ...........................................100 گرم

 روغن مایع........................................ 3 قاشق سوپخوری

 ماست.............................................2 قاشق سوپخوری

 تخم‌مرغ .........................................1 عدد

 وانیلین.........................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

 بیكینگ‌پودر....................................1 قاشق چایخوری

 آرد.............................................حدود250 گرم

 

مواد لازم میانی:

 سیب...................................................4 عدد

 شكر.................................................200 گرم

 گردوی برشته و خرد كرده ...................100 گرم

 دارچین................................................1 قاشق چایخوری

 

مواد لازم رویه:

 زرده‌ی تخم‌مرغ ......................................1 عدد

 خامه‌ی ساده .......................................1 قاشق سوپخوری

 پودر شكر.............................................به میزان لازم

  

روش تهیه

 

كره، روغن مایع، ماست، تخم‌مرغ، وانیلین و بیكینگ‌پودر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه آرد را كم‌كم بیفزائید تا خمیر صاف و لطیفی به دست آید. سپس هر بار مقداری از خمیر را بردارید و روی سطح آرد پاشیده، با وردنه باز كنید و با برشگر به قطر 6 سانتیمتر قالب بزنید. حالا از مایه‌ی میانی به اندازه‌ی یك قاشق چایخوری روی هر خمیر بگذارید و خمیر را تا كنید تا به شكل نیم‌دایره درآید. لبه‌های خمیر با بهم بچسبانید. اكنون خمیرهای پركرده را در سینی شیرینی‌پزی دارای كاغذ روغنی بچینید و با مواد رویه رویشان را تزئین كنید. اینك سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه شیرینی را بپزید. همینكه خنك شد، رویش پودرشكر بپاشید و برای پذیرائی در دیس زیبائی بچینید.

 

روش تهیه‌ی مایه‌ی میانی: پوست سیب‌ها را بگیرید و رنده كنید. آن‌گاه سیب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود، سیب  بپزد و آبش كشیده شود. سپس آن را از روی حرارت بردارید و گردو و دارچین را بیفزائید و مخلوط كنید.

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی سيب تعداد بازديد: 552 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز