Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 15:18

29
شهریور
كِلاستر راكی رُد

كِلاستر راكی رُد

75 گرم از شكلات را با كره، پودر شكر و خامه در كاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا شكلات آب شود. آن‌گاه 2 قاشق سوپخوری از مخلوط آجیل را كنار بگذارید.

لیلا آیانی صفت

 

 

مواد لازم برای 28 عدد

شكلات شیری یا سیاه     300 گرم

كره                               20 گرم

پودر شكر                      2 قاشق سوپخوری

خامه                            2 قاشق سوپخوری

مخلوط بادام هندی، فندق و پسته برشته و خرد كرده 150 گرم

 روش تهیه كِلاستر راكی رُد

75 گرم از شكلات را با كره، پودر شكر و خامه در كاسه مناسبی بریزید و روی بخار آب جوش قرار دهید تا شكلات آب شود. آن‌گاه 2 قاشق سوپخوری از مخلوط آجیل را كنار بگذارید و باقیمانده آن را به این مایه بیفزائید و مخلوط كنید.

سپس هربار به اندازه یك قاشق چایخوری از مخلوط فراهم كرده بردارید و به شكل نامنظم روی سینی دارای كاغذ روغنی یا كاغذ آلومینیومی بریزید. حالا سینی را 2-3 ساعت در یخچال قرار دهید تا كلاستر ببندد.

اكنون باقیمانده شكلات را به روش بن‌‌ماری آب كنید و بگذارید اندكی خنك شود. اینك كلاستر را در شكلات آبكرده بغلتانید و روی كاغذ روغنی قرار دهید و با باقیمانده آجیل بیارائید. آن‌گاه دوباره كلاستر را در یخچال قرار دهید تا كاملا ببندد. حالا كلاستر را در كپسول شكلات بگذارید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: روش تهیه كِلاستر راكی رُد، تهیه کلاستر، کلاستر راکی، کلاستر راکی رد، تهیه راکی رد، آموزش کلاستر راکی تعداد بازديد: 488 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز