Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 19:26

29
شهریور
كِلاستر شكلاتی

كِلاستر شكلاتی

گردو و بیسكویت را در كاسه‌ مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه در ظرف دیگری، پوست پرتقال و شكلات سفید را با هم مخلوط كنید و آن را به بیسكویت و گردو بیفزائید و مخلوط كنید.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 25 -30 عدد

گردوی برشته و خردكرده       50 گرم

بیسكویت ساده و خردكرده     50 گرم

پوست پرتقال رنده‌كرده           1 قاشق چایخوری

شكلات سفید آبكرده             115 گرم

شكلات شیری آبكرده            115 گرم

ترافل برای تزئین                  به میزان لازم

 روش تهیه كِلاستر شكلاتی

گردو و بیسكویت را در كاسه‌ مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه در ظرف دیگری، پوست پرتقال و شكلات سفید را با هم مخلوط كنید و آن را به بیسكویت و گردو بیفزائید و مخلوط كنید. سپس هر بار به اندازه‌ی یك قاشق سوپخوری از مایه‌ی فراهم‌كرده بردارید و روی فویل چربكرده بگذارید.

كلاستر را در یخچال قرار دهید تا ببندد و سفت شود. حالا روی كلاستر یك قاشق شكلات شیری آبكرده بریزید و با ترافل بیارائید. آن‌گاه دوباره كلاستر را در یخچال قرار دهید تا شكلات ببندد و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

 

برچسب ها: آموزش کلاستر شکلاتی، کلاستر، کلاستر با شکلات تعداد بازديد: 515 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز