مریم امیری
مواد لازم برای 25 -30 عدد
گردوی برشته و خردكرده 50 گرم
بیسكویت ساده و خردكرده 50 گرم
پوست پرتقال رندهكرده 1 قاشق چایخوری
شكلات سفید آبكرده 115 گرم
شكلات شیری آبكرده 115 گرم
ترافل برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه كِلاستر شكلاتی
گردو و بیسكویت را در كاسه مناسبی بریزید و مخلوط كنید. آنگاه در ظرف دیگری، پوست پرتقال و شكلات سفید را با هم مخلوط كنید و آن را به بیسكویت و گردو بیفزائید و مخلوط كنید. سپس هر بار به اندازهی یك قاشق سوپخوری از مایهی فراهمكرده بردارید و روی فویل چربكرده بگذارید.
كلاستر را در یخچال قرار دهید تا ببندد و سفت شود. حالا روی كلاستر یك قاشق شكلات شیری آبكرده بریزید و با ترافل بیارائید. آنگاه دوباره كلاستر را در یخچال قرار دهید تا شكلات ببندد و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.