مریم امیری
مواد لازم برای 25 -30 عدد
كره 80 گرم
شكر 115 گرم
شیر 180 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه)
پودر كاكائو 2 قاشق سوپخوری
شیر خشك 135 گرم
ترافل برای تزئین به میزان لازم
روش تهیه تافی شكلاتی
كره و شكر را با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یكدست شود. آنگاه شیر را بجوشانید و پودر كاكائو و شیرخشك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مخلوط كره و شكر را بیفزائید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا مایه، غلیظ شود (حدوداً 15 دقیقه).
حالا آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه اندكی خنك شود. اكنون مایهی فراهم كرده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره كنگرهدار بریزید و گلهای كوچكی از آن را روی فویل چربكرده، با فاصله بگذارید و با ترافل بیارائید. اینك تافیها را در یخچال بگذارید تا ببندد و آمادهی مصرف شود.