Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 10 اردیبهشت 1403 - 15:05

29
شهریور
تافی شكلاتی

تافی شكلاتی

كره و شكر را با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه شیر را بجوشانید و پودر كاكائو و شیرخشك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

مریم امیری

 

 

مواد لازم برای 25 -30 عدد

كره                 80 گرم

شكر               115 گرم

شیر               180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

پودر كاكائو       2 قاشق سوپخوری

شیر خشك    135 گرم

ترافل برای تزئین به میزان لازم

 روش تهیه تافی شكلاتی

كره و شكر را با همزن برقی هم بزنید تا صاف و یكدست شود. آن‌گاه شیر را بجوشانید و پودر كاكائو و شیرخشك را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. سپس مخلوط كره و شكر را بیفزائید و روی حرارت ملایم هم بزنید تا مایه، غلیظ شود (حدوداً 15 دقیقه).

حالا آن را از روی حرارت بردارید و بگذارید مایه اندكی خنك شود. اكنون مایه‌ی فراهم كرده را در كیسه‌ شیرینی‌پزی دارای ماسوره‌ كنگره‌دار بریزید و گل‌های كوچكی از آن را روی فویل چربكرده، با فاصله بگذارید و با ترافل بیارائید. اینك تافی‌ها را در یخچال بگذارید تا ببندد و آماده‌ی مصرف شود.

 

برچسب ها: روش تهیه تافی، مواد لازم تافی، تهیه تافی، تافی شکلاتی، آموزش تافی شکلاتی، تافی با شکلات تعداد بازديد: 528 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز