مریم امیری
مواد لازم برای 5 عدد
شكلات شیری 250 گرم
شكلات سفید 50 گرم
توتفرنگی تازه 15 عدد
فیسالیس 10 عدد
موز 10 برش
شكلات شیری (اضافی) 50 گرم
خامه فرم گرفته 200 گرم
روش تهیه ظرف میوه شكلاتی
شكلات شیری را خرد كنید و به روش بنماری آب كنید. آنگاه قالب بیضیشكل، مخصوص شكلات، به اندازه 5× 8 سانتیمتر را چرب كنید و شكلات را در آن بریزید. بعد از یك دقیقه، قالب را برگردانید تا شكلات اضافی داخل قالب خارج شود. سپس صبر كنید شكلات ببندد و بعد این كار را تكرار كنید تا پوسته شكلات ضخیمتر شود.
حالا قالب را در یخچال بگذارید و بعد از 2 ساعت، به آرامی شكلات را از قالب جداكنید. اكنون شكلات سفید را به روش بنماری آب كنید و میوهها را تا نیمه در شكلات بزنید و روی فویل بگذارید تا شكلات ببندد.
اینك شكلات شیری (اضافی) را هم به روش بنماری آب كنید و نیمه دیگر میوهها را در آن بغلتانید و روی فویل بگذارید تا شكلات ببندد. آنگاه درون ظرفهای شكلات را با خامه فرم گرفته پر كنید و میوهها را روی خامه بچینید.