افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای 45 عدد
كره 175 گرم
شكر 100 گرم
پودر كاكائو 3 قاشق سوپخوری
نمك یكهشتم قاشق چایخوری
آرد 185 گرم
كورن فلكس 80 گرم
شكلات سیاه آبكرده 100 گرم
گردوی دو نیمكرده 45 عدد
روش تهیه شیرینی افغان
سینی شیرینیپزی را با كاغذ روغنی بپوشانید و فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. كره، شكر، پودر كاكائو و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا كره آب شود. آنگاه ظرف را از روی حرارت بردارید و مخلوط آرد و كورنفلكس را به مایه فراهم كرده بیفزائید.
حالا هر بار یك قاشق چایخوری از این مخلوط، بردارید و با فاصله در سینی بچینید و به مدت تقریبی 15 دقیقه، در فر بپزید. شیرینی را روی پنجره سیمی خنك كنید. آنگاه روی هر یك از شیرینیها قدری شكلات آبكرده بمالید و گردو بگذارید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.