شيرينی برشی فلورانتيـن
مواد لازم برای 50 برش
كرهی نرم ...................................200 گرم
شكر..........................................130 گرم
تخممرغ......................................1عدد
وانیلین......................................یكچهارم قاشق چایخوری
آرد ...........................................375 گرم
بیكینگپودر................................دو و یكچهارم قاشق چایخوری
شكلات سفید آبكرده..................100 گرم
مواد لازم رویه:
شكر......................................300 گرم
خامهی ساده..........................310 میلیلیتر
كرهی خرد كرده ..................... 150 گرم
عسل...................................160 میلیلیتر (دو سوم پیمانه)
خلال بادام ..........................300 گرم
گلسهچری..........................یكو یكدوم پیمانه
كشمش سیاه......................100 گرم
روش تهیه
قالبی را به اندازهی 25×35 سانتیمتر و به ارتفاع 5/2 سانتیمتر چرب كنید و كنار بگذارید. كره و شكر را در كاسهی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبك شود. آنگاه تخممرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد و بیكینگپودر را بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را در كیسهی نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را با وردنه باز كنید، در قالب بیندازید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجهی سانتیگراد بپزید. آنگاه مواد رویه را روی خمیر بریزید و صاف كنید و به مدت 25-30 دقیقه در فر بپزید. اینك صبر كنید تا شیرینی در قالب خنك شود و بعد با چاقوی تیز به اندازهی دلخواه ببرید، با شكلات سفید بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیهی مواد رویه: شكر، خامه، كره و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آنگاه مایهی فراهم كرده را بجوشانید تا به دمای 120 درجهی سانتیگراد برسد. - چنانچه دماسنج در دسترستان نبود حدود 10 - 15 دقیقه مایه را بجوشانید - آنگاه بادام، گلسهچری و كشمش را بیفزائید و پس از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید.