Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:14

31
فروردین
شيرينی برشی فلورانتيـن

شيرينی برشی فلورانتيـن

طرز تهیه شيرينی برشی فلورانتيـن

شيرينی برشی فلورانتيـن

 

 

 

مواد لازم برای 50 برش

 

 

كره‌ی نرم ...................................200 گرم

شكر..........................................130 گرم

تخم‌مرغ......................................1عدد

وانیلین......................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

آرد ...........................................375 گرم

بیكینگ‌پودر................................دو و یك‌چهارم قاشق چایخوری

شكلات سفید آبكرده..................100 گرم

مواد لازم رویه:

 

شكر......................................300 گرم

خامه‌ی ساده..........................310 میلی‌لیتر

كره‌‌ی خرد كرده ..................... 150 گرم

عسل...................................160  میلی‌لیتر (دو سوم پیمانه)

خلال بادام  ..........................300 گرم

گلسه‌چری..........................یك‌و یك‌دوم پیمانه

كشمش سیاه......................100 گرم

 

 

روش تهیه

 

قالبی را به اندازه‌ی 25×35 سانتیمتر و به ارتفاع 5/2 سانتیمتر چرب كنید و كنار بگذارید. كره و شكر را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا سبك شود. آن‌گاه تخم‌مرغ و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد و بیكینگ‌پودر را بیفزائید و خوب مخلوط كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را در كیسه‌ی نایلونی بگذارید و 30 دقیقه در یخچال نگه دارید. حالا خمیر را با وردنه باز كنید، در قالب بیندازید و به مدت 15 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد بپزید. آن‌گاه مواد رویه را روی خمیر بریزید و صاف كنید و به مدت 25-30 دقیقه در فر بپزید. اینك صبر كنید تا شیرینی در قالب خنك شود و بعد با چاقوی تیز به اندازه‌ی دلخواه ببرید، با شكلات سفید بیارائید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه‌ی مواد رویه: شكر، خامه، كره و عسل را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا شكر حل شود. آن‌گاه مایه‌ی فراهم كرده را بجوشانید تا به دمای 120 درجه‌ی سانتیگراد برسد. - چنانچه دماسنج در دسترستان نبود حدود 10 - 15 دقیقه مایه را بجوشانید - آن‌گاه بادام، گلسه‌چری و كشمش را بیفزائید و پس از 2 دقیقه از روی حرارت بردارید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، شيرينی برشی فلورانتيـن تعداد بازديد: 576 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز