Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 21:57

27
شهریور
ماكارون لیمو

ماكارون لیمو

بادام، پودر شكر و آرد ذرت را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد.

افسانه ظروفی

 

 

مواد لازم برای حدود 30 عدد

بادام آسیاب كرده        75 گرم

پودر شكر                  115 گرم

آرد ذرت                    10 گرم

سفیده تخم‌مرغ        2 عدد

شكر ریز                 50 گرم

اسانس لیمو           یك‌چهارم قاشق چایخوری

رنگ زرد خوراكی     به میزان لازم

مارمالاد لیمو         4 قاشق سوپخوری

مواد لازم برای تهیه كرم

پنیر ماسكارپونه    115 گرم

پودر شكر            50 گرم

پوست لیموی رنده‌كرده یك‌دوم قاشق چایخوری

آبلیمو                1 قاشق چایخوری

 روش تهیه ماكارون لیمو

بادام، پودر شكر و آرد ذرت را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید. آن‌گاه سفیده‌های تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس شكر را كم‌كم بیفزائید تا مرنگ صاف و براقی به دست آید. حالا اسانس و رنگ را به آن بیفزائید و مواد خشك را در سه نوبت به مرنگ بیفزائید.

اكنون مایه فراهم‌كرده را در كیسه شیرینی‌پزی دارای ماسوره ساده بریزید و دایره‌هائی به قطر 4 سانتیمتر از آن را روی صفحه مخصوص ماكارون یا صفحه سیلیكونی بگذارید. اینك نیم ساعت صبر كنید تا مایه ماكارون رویه ببندد و بعد آن را به مدت تقریبی 16 دقیقه در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید.

همینكه ماكارون خنك شد، بین هر دو عدد قدری مارمالاد و كرم بمالید و به هم بچسبانید. آن‌گاه ماكارون را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.

روش تهیه كرم: پنیر، پودر شكر، پوست لیمو و آبلیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.

 

برچسب ها: شیرینی، تهیه ماکارون، آموزش ماکارون، روش تهیه ماکارون، ماکارون، تهیه ماکارون لیمو، ماکارون لیمو تعداد بازديد: 699 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز