افسانه ظروفی
مواد لازم برای حدود 30 عدد
بادام آسیاب كرده 75 گرم
پودر شكر 115 گرم
آرد ذرت 10 گرم
سفیده تخممرغ 2 عدد
شكر ریز 50 گرم
اسانس لیمو یكچهارم قاشق چایخوری
رنگ زرد خوراكی به میزان لازم
مارمالاد لیمو 4 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه كرم
پنیر ماسكارپونه 115 گرم
پودر شكر 50 گرم
پوست لیموی رندهكرده یكدوم قاشق چایخوری
آبلیمو 1 قاشق چایخوری
روش تهیه ماكارون لیمو
بادام، پودر شكر و آرد ذرت را در كاسه دستگاه غذاساز بریزید و مخلوط كنید. آنگاه سفیدههای تخم مرغ را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. سپس شكر را كمكم بیفزائید تا مرنگ صاف و براقی به دست آید. حالا اسانس و رنگ را به آن بیفزائید و مواد خشك را در سه نوبت به مرنگ بیفزائید.
اكنون مایه فراهمكرده را در كیسه شیرینیپزی دارای ماسوره ساده بریزید و دایرههائی به قطر 4 سانتیمتر از آن را روی صفحه مخصوص ماكارون یا صفحه سیلیكونی بگذارید. اینك نیم ساعت صبر كنید تا مایه ماكارون رویه ببندد و بعد آن را به مدت تقریبی 16 دقیقه در فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید.
همینكه ماكارون خنك شد، بین هر دو عدد قدری مارمالاد و كرم بمالید و به هم بچسبانید. آنگاه ماكارون را برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
روش تهیه كرم: پنیر، پودر شكر، پوست لیمو و آبلیمو را با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود.