فريترز سيـب
مـــواد لازم بـرای 2 نفــر
روغن مخصوص سرخكردنی............................................به میزان لازم
تخممرغ ..............................................................1 عدد درشت
نمك ...................................................................1 پینچ
آب ...................................................................100 میلیلیتر
آرد.....................................................................55 گرم
دارچین ..............................................................2 قاشق چایخوری
شكر ................................................................55 گرم
سیب پوست گرفته و حلقهای خردكرده ...................4 عدد كوچك
روش تهیه
روغن را در تابهی كوچك و عمیقی بریزید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. حالا تخممرغ و نمك را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا تخممرغها پف كند. آنگاه آب و آرد را به صورت یك در میان به مایهی تخممرغ بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا یكدست و صاف شود. دارچین و شكر را در ظرفی بریزید و با هم مخلوط كنید و كنار بگذارید. حلقههای سیب را به كمك چنگال درون مایهی فراهمكرده بزنید تا مایه كاملاً اطراف سیب را بگیرد و در روغن داغ سرخ كنید. پس از طلائی شدن، سیبها را روی هولهی كاغذی آشپزخانه قرار دهید تا روغن اضافیش گرفته شود. حالا فریترز را درون بشقاب مناسبی قرار دهید و دو طرف آن را به مخلوط شكر و دارچین آغشته سازید.