Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:01

2
اسفند
قُـرابيه

قُـرابيه

طرز تهیه قُـرابيه

قُـرابيه

 

 

مواد لازم برای نیم كیلوگرم

 

بادام پوست كنده ..........................................150 گرم

شكر ...........................................................200 گرم

سفیده‌ی تخم‌مرغ..............................................2 عدد

وانیلین............................................................یك‌چهارم قاشق چایخوری

مخلوط خلال پسته، خلال بادام و شكر..................به میزان لازم

 

 

روش تهیه

 

فر را با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ گراف یاكاهی بپوشانید. ‌آن‌گاه بادام را آسیاب كنید و همراه با شكر، سفیده‌های تخم‌مرغ و وانیلین دوبار با دنده‌ی ریز چرخ گوشت، چرخ كنید. چنانچه خمیر سفت بود قدری دیگر سفیده‌ی تخم‌مرغ به آن بیفزائید و آنقدر خمیر را هم بزنید تا سفید شود. سپس آن را در كیسه‌ی شیرینی‌پزی دارای ماسوره‌ی ساده بریزید و هر بار اندكی از مایه را با فاصله روی سینی دارای كاغذ بگذارید و رویشان خلال پسته، خلال بادام و شكر بپاشید، حالا سینی را در فر گرم شده قرار دهید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، قرابیه را بپزید. همینكه قرابیه خنك شد، آن را از كاغذ جدا كنید و در ظرف دردار نگه دارید.

 

 

برچسب ها: آموزش آشپزی، زندگی آنلاین، قُـرابيه تعداد بازديد: 606 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز