قُـرابيه
مواد لازم برای نیم كیلوگرم
بادام پوست كنده ..........................................150 گرم
شكر ...........................................................200 گرم
سفیدهی تخممرغ..............................................2 عدد
وانیلین............................................................یكچهارم قاشق چایخوری
مخلوط خلال پسته، خلال بادام و شكر..................به میزان لازم
روش تهیه
فر را با دمای 200 درجهی سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینیپزی را با كاغذ گراف یاكاهی بپوشانید. آنگاه بادام را آسیاب كنید و همراه با شكر، سفیدههای تخممرغ و وانیلین دوبار با دندهی ریز چرخ گوشت، چرخ كنید. چنانچه خمیر سفت بود قدری دیگر سفیدهی تخممرغ به آن بیفزائید و آنقدر خمیر را هم بزنید تا سفید شود. سپس آن را در كیسهی شیرینیپزی دارای ماسورهی ساده بریزید و هر بار اندكی از مایه را با فاصله روی سینی دارای كاغذ بگذارید و رویشان خلال پسته، خلال بادام و شكر بپاشید، حالا سینی را در فر گرم شده قرار دهید و به مدت تقریبی 20-25 دقیقه، قرابیه را بپزید. همینكه قرابیه خنك شد، آن را از كاغذ جدا كنید و در ظرف دردار نگه دارید.